Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Thaimaa ja Harvian höyryhuoneet

jormas: Viime syksynä tai talvena kirjoitin blogin muodossa avoimen kirjeen Harvialle, jonka lähetin kyseiselle yritykselle myös sähköpostina. Kirje on luettavissa tästä

Oikeastaan tätä ei ehkä kannata edes lukea, ellei lue mainitsemaani kirjettä ensin. Mitättömänä ajatuksenani ja toiveenakin oli, että Harvia jotenkin vastaisi, sillä saunoja höyrysaunoineen on Thaimaassakin melkoisesti varsinkin seuduilla, joissa turismilla on jalansijansa.

Harrastan saunomista itsekin, vaikken varsinainen kovien löylyjen ystävä olekaan. Aika usein tai ainakin silloin tällöin lauteilla ja altailla käydään asiantuntevaakin keskustelua saunan saloista ja ihanuuksista, joihin suomalaisena on ollut mukava osallistua.

Avoimessa blogissani välitin viestiä Harvialle, että 1500 asunnon yhteisössä, Seven Seasissa ovat Harvian höyryhuoneet tai - saunat niin sanotusti huonossa hapessa ja siten huonoa mainosta firman lisäksi koko suomalaiselle saunakulttuurille.

Mutta kuten ajattelin, vaikken toivonut, ei Harvian norsunluutornista kukaan laskeutunut käyttäjän tasolle sen vertaa, että olisi edes kuitannut sähköpostini saapuneeksi saati välittänyt jonkun viestin kauttani saunojen lauteille Thaimaassa. Vaikka, että kuntoon tulee, olkaa huoleti.

Nyt sitten vuosi tapahtuneen jälkeen palaan asiaan, sillä eilen käyskentelin pyyhe olalla katsomaan miten on Harvia hoitanut suomalaista saunakulttuuria Seven Seasissa.

Vielä luonnonkiviportaita ylös kavutessani oli mieli toiveita täynnä, sillä useat märät jalanjäljet kielivät käytöstä. Ja toki sitähän se olikin, mutta ei saunojen käytön vuoksi. Sillä Harvian höyryhuoneet ovat molemmat kokonaan pois käytöstä. Henkilökunnan mukaan ainakin kuukausia, sillä "höyryä ei tule", kuten thai asian englanniksi ilmaisee.

Harvian kannalta myönteistä on, että koska ohjauskeskukset ovat pimeinä, ei missään myöskään näy kenen tuotteista on kysymys.

Ja kuten vuoden takaisen bloginkin, jaan tämänkin Harvialle, vaikkakaan en tällä hetkellä vielä tiedä keille kaikille. Ja taas jään odottamaan vastausta.

Ei kommentteja: