Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 7. syyskuuta 2018

Näkkäripizza a la Jormas

Jormas: Toissapäivänä kirjoitin blogin, jossa haastoin lihansyöjiä talkoisiin. Sen voi lukea tästä. Tänään jatkan samasta aiheesta, sillä tarkoitus on syödä kasvisruokaa niin monta kertaa, että olen säästänyt yhden kanan verran lihaa. Ensimmäisellä kerralla säästyi lihaa arviolta yhden siiven verran ja nyt on toisen toisen lentovälineen säästön aika.

Toteutustapa on tällä kertaa toinen, sillä aikoinaan hankimme mikroaaltouunin, jossa on grilli- ja gripstoiminnot. Koskaan niitä ei ole käytetty, mutta seitsemän vuoden muun käytön jälkeen ajattelin nyt olevan sen aika.

Lisävauhtia projektiin tuli, kun huomasin kerran Puuilon myyvän ruotsalaista näkkileipää, joka käy oivalla tavalla totutun vehnäisen pizzapohjan tilalle. Täysrukiista ja pyöreän näkkäripaketin kyljessä vielä pizzan teko-ohjekin. Tosin ruotsin kielellä.

Joten niin vaan väsäsin elämäni ensimmäisen pizzan, jonka myös söin osa-omistuskoira Niilon kuolatessa vieressä. Maku oli täysi kymppi, mutta ulkonäkö ei enää sen jälkeen, kun sain hilattua ateriani Arabian lautaselle. Sillä itse tehdyllä pizzalla pitää olla arvoisensa lautanen. Alla kolme kuvaa uniikkituotteesta, jota ei voi ostaa mistään.

Ei kommentteja: