Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 7. maaliskuuta 2020

Koh Chang

Itselläni on muutamia ystävän ja kaverin välimaastossa olevaa, joista yksi on Mika Immonen Thaimaassa.

Hänelle ja itselleni vien tai tuon muun muassa Filippiineillä käydessäni pilipähkinöitä sekä harrastamme Pattayan seudulla saunomista.

Toki joskus teemme muutakin ja käymmekin muualla, kuten nyt Koh Changilla. Mukana on myös hänen mukava vaimonsa, jota kutsun Milfiksi.

Vaikken saarella kovin montaa kertaa olekaan käynyt, liittyy siihen itselläni muutamia ainutlaatuisia tarinoita.

Yksi on linkin takana  oleva surullinen suomalaisyrittäjän aluksen tulipalo saaren laiturissa kymmenen vuotta sitten. Ihmishenkiä ei mennyt, mutta yrittäjän elinkeino kylläkin. Paloa en nähnyt, mutta näin palaneen veneen sekä tapasin palon nähneitä ihmisiä. Olisiko ollut seuraavana päivänä? Allapäin olevan yrittäjänkin tapasin. Sitä en tiedä selvisikö räjähdysmäisen tulipalon syy koskaan.

Kuusimetrisen kuristajakäärmeen ja vetten päällä asuvan suomalaisen puoliliivimiehen tarinan olen kertonut aiemmin. Jonkun yönkin olen viettänyt hänen ja hänen vaimonsa(?) sinällään matalahkossa, mutta sitäkin eksoottisemmassa kodissa.

Kertonut olen myös pienestä, keltaisesta käärmeestä, joka ei päästänyt aamulla ihmisiä kauppaan. Vaan odotti ensimmäisenä jonossa pääsyä sisään. Sitä en tiedä mitä olisi ostanut, sillä nakkasin sen haarakepillä pensaiden joukkoon ihmisiä piinaamasta. Sain raikuvat aplodit.

Kerran yritin kiertää saaren moottoripyörällä, sillä tietä ei ympäri ole. Matka tyssäsi polun romahtaneeseen siltaan. Silloin luulin viidakon keskellä, etten pääse sieltä Phantomin kanssa koskaan pois.

Eilen istuimme iltaa rannalla monipuolista ruokaa nautiskellen ja niin sanottua, kai jokailtaista tulishowta katsellen. Hienoa ja mukavaa loistoseurassa.

Nyt tekee aamu tuloaan ja pimeys väistyy. Itse keitän aamukaffet, kun huoneessa on ilokseni siihen tarvittavat välineen. Sen jälkeen kävelen edessäni olevaan Siaminlahteen aamu-uinnille, Takaisin tullessa kastaudun isossa uima-altaassa ja menen aamupalalle.

Joten täältä tullaan tähänkin päivään elämä. Minä olen valmis ottamaan vastaan sen mitä päivä sitten tullessaan tuokaan.

Ei kommentteja: