Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 17. marraskuuta 2019

FamilyMart

Eilen kirjoitin Seven-Elevenistä ja nyt jatkan aiheesta sanomalla sanasen sen kilpailijasta FamilyMartista. Joka toimii kauppiasvetoisesti vähän samaan tapaan kuin esimerkiksi Suomessa Keskot ynnä monet muut hampurilaispaikoista lähtien.

Luulen, että Familyn markkina-alue on vain Aasiassa. Sen tiedän, että myymälöitä sillä on ehkä 25 000. Mielenkiintoista sekin, että sekä 7-Eleven että FamilyMart ovat japanilaisia. Jälkimmäinen kai alkujaankin.

Pahin kilpailija on siis ikäänkuin naapuri. Vähän samaan tapaan kuin tavallisella tai ainakin joillakin suomalaisella. Kun naapuri ostaa isomman tai uudemman auton kuin itsellä on 😆😆.

Muistelen, että FamilyMartin myymissä tuotteissa olisi joskus ollut julkisuuteen asti päässyttä uutisointia epäpuhtauksista ja että jotain rettelöitä olisi ollut ammattiyhdistysliikkeen kanssa. Voin kyllä olla aivan hakoteilläkin.

Itse asioisin kyllä siellä siitä huolimatta, jos se olisi lähinnä Thaikotiamme. Nyt piikkipaikalla on remontissa oleva Seven. Joskaan en vielä tiedä palaako se uudistettuun tilaan takaisin.

Mutta Familyssäkin asioin. Sillä sen kilpailja Seven ei myy Aisin puhelinliittymää, jota käytän. Tarkemmin sanottuna 6 megan kuukauden voimassa olevaa, rajatonta puhelin- ja nettiyhteyttä.

Ei kommentteja: