Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 22. elokuuta 2015

Mikä sinun on Tuusula?

jormas: Viime syksynä ja vähän pitkin talvea kirjoitin useammankin kerran yhteiskuntavastuun muodosta roskien kerääminen Tuusulassa. Yhden tarinoista voi lukea ylinnä alla olevasta linkistä. Ajattekin aiheen nostamisen julkisuuteen tuovan tullessaan jotain myönteistä kehitystä tai peräti uusia tapoja Tuusulaan. Vaan toisin kävi mikäli alempana olevan linkin takana olevaan Iltalehden uutiseen on uskominen.

http://elamantahden.blogspot.fi/2015/03/kerailyharrastus.html

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015082020207877_uu.shtml


Molemmissa linkkien takana olevissa jutuissa on merkille pantavaa kansankielelle käännettynä harkintakyvyn puute, vastuunpakoilu sekä yksilölle annetun rajallisen vallan sekä työajan väärinkäyttö.

Kun itse olin työelämässä mukana, pohdin usein itseni ja muiden tekemisiä. Muun muassa kuinka paljon ihminen näkeekään vaivaa ja käyttää aikaa voidakseen jättää tekemättä sen mikä olisi helpointa ja kaikille osapuolille paras ja hyödyksi.

Tottakai kaikesta voi löytää hyviäkin puolia. Itse sanonkin tällä hetkellä niille, jotka harkitsevat seutukunnalle muuttoa, että jos kaipaat mitä tahansa erityistä, sitä et taatusti Hyrylästä etkä kunnolla koko Tuusulasta löydä. Mutta jos et kaipaa mitään erityistä, on Tuusula edelleen oikein hyvä paikka asua.

Ei kommentteja: