Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 5. kesäkuuta 2014

Katottomien ilta

Intiimisauna
jormas: Tänään oli meillekin jo perinteeksi muodostunut Keski-Uusimaa lehden järjestänä avoautojen kokoontuminen painotalon pihassa. Sen perään ajetaan letkassa Tuusulanjärvi ympäri. Autot ovat toinen toistaan hienompia ja ainutlaatuisiakin. Kuten meidän osa-auto Marttimmekin, jollaisia muita ei silmiin sattunut.

Mutta muutakin tehty. Sosiaalikonttiin eli meidän ensimmäiseen merikonttiin teimme pari viikkoa saunaa ja tänään se on valmis. Tätä kirjoittaessa ilta yhdeksän paikkeilla odottelemme sen lämpenemistä. On ensimmäisen kerran Jokilaaksossa saunomisen mahdollisuus ja sen aika.

Tänä aamuna otimme myös uimakäyttöön Jokilammet, joissa joutsenetkin ovat pesineet.
Jokilampi kesäyön hämyssä
Ero Pikkulampeemme on kuin yöllä ja päivällä. Pikkulampi on lähdepohjainen, johon vettä tulee läheisiltä soilta ja aivan Jokilaakson vieressä olevalta  Rydybackan kallioilta. Jokilampien vesi vastaavasti on pääosin Tuusulanjärven vettä, jossa nykyisin on ripaus Päijännettäkin, joka tulee Rusutjärven kautta Vuohikkaanojaa myöten. Joka tapauksessa Jokilampien vesi on jonkun asteen lämpimämpää ja sameampaa. Ja voi se olla likaisempaakin. Mutta kun se kelpaa poliisikoirille, se kelpaa myös meille.

Ei kommentteja: