Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 20. toukokuuta 2014

Apu olisi tervetullutta

jormas: Minä yritin googlailla löytyisikö tuomen tuoksuista parfyymiä tai hajuvettä vaimolleni, mutta lyhyellä otannalla ei tarttunut haaviin.

Tänään kävi seutukunnan ykköslehden Keski-Uusimaan tähtitoimittaja ja ykkösvalokuvaaja päivittämässä Omia polkuja kulkevien kivijalkakaupan/kohtaamispaikan kuulumisia. Arvatenkin perästä kuuluu tai oikeammin lehdestä näkyy. Varmastikin tällä viikolla kuinka he päivityksensä kokivat.

Meille julkisuus ja sitä kautta asiakkaat tai lahjoittajat olisivat tervetulleita, sillä olemme päättäneet, että jos jostain saisimme jonkun satasen riihikuivia euroja, laittaisimme ne siihen, että Hyrylän aidot seniorit pääsisivät hieman enemmän ulos haistelemaan kesätuulia ja kuulemaan linnun laulua ynnä muita luonnon ääniä.

Olemme nimittäin asiaa hieman selvitelleet ja niin sanotuista ulkoiluttajista on huutava pula. On karu todellisuus, että "Mauri ja Meeri ovat työnsä tehneet ja Meeri sekä Mauri saavat mennä". Tämän blogikirjoituksen lukee 50-100 henkeä. Eikö kenenkään omatunto saa pistosta? Jos kyllä, niin piipahtakaa Kaupalla tai soittakaa minulle 040 15 111 05.

Mutta hankintojakin olen tehnyt. Niin mielelläni kuin sanoisin, että olemme tehneet päiviksen kanssa, niin en ainakaan vielä voi. Ostin tai yhdistys osti nimittäin veneen ja venetrailerin. Vene maksoi 333 1/3 euroa ja traileri saman verran. Mutta päivis sanoi, että se on KAAMEAN näköinen. Kieltämättä vene on ruma, ehkä maailman rumin. Mutta mielestäni on paremmin kohdallaan ruma vene ja kaunis vaimo kuin päinvastoin Tai mitä mieltä olette?

Ei aivan Silja Serenade
Tällä hetkellä on arvoitus, onko vene joskus vesillä, vaikka aito vimma ja tarkoitus onkin. Nimittäin tuottaa yhdistyksen sääntöjen mukaisesti veneenkin avulla hyvää mieltä ihmisille ja eläimille.
Mutta ensin on saatava moottori ja veneen kunnostus aikaiseksi. Siitäkin puuttuu euroja ja tekijät, sillä yksi ihminen jättää  yhdet jäljet. Ja jos leijuu laillani silloin tällöin pää pilvessä, ei aina jää jälkiäkään, vaikka perästä joskus kuuluukin. Vaikka lentelisi haave- ja unelmamaailmassa vesiselvänä.

Ei kommentteja: