Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 29. lokakuuta 2013

Thaikotien katselmukset

päivis: Kun tulee pitkästä aikaa kotiin, oli se sitten Suomessa tai Thaimaassa, on tullessa aina pienoinen huoli, miten paikka on säilynyt poissa ollessa. Tuusulasta tuli sähkövahdilta tänään tekstari, että sähkövika on korjattu. Tuntui, että heti kun on pois, jotain harmillista sattuu. Myrsky oli kyllä tiedossa, mutta todellisuudessa se ei kai Suomeen ihan niin kovana päätynyt kuin pelättiin. Mutta ilmeisesti kuitenkin teki jotain tuhojaan, jolla oli vaikutusta meillekin saakka.

Thaimaassa koti oli hyvällä tolalla. Olihan Fon sen taas siivonnut ennen tuloamme. Asunnossa oli poissa ollessamme kesällä vieraillut lintu, jonka jälkiä Fon ilmeisesti joutui putsaamaan enemmänkin. Oli kiva tulla puhtaaseen kotiin, jossa meidän alivuokralaisenamme asustelee korkeintaan gekko. Linnnulla oli ilmeisesti aikomus asettua oikein päävuokralaiseksi, siinä kuitenkaan lopulta onnistumatta.

Toistakin kotia piti käväistä katsomassa - tulevaa sellaista. Seven Seasin pitkä rakennusprojekti on hyvällä mallilla. Aivan tulevan kotimme edustalle oli majoittunut rakennustyöväen huolehdittavaksi ja ruokittavaksi koiraperhe. Oli äitiä, lapsia ainakin viisi ja ehkä muutama isäehdokaskin. Minulla ei olisi mitään sitä vastaan, että koiranpennut saisivat kasvaa aikuisiksi ja jäädä Seven Seasin vakituisiksi lemmikeiksi, mutta se asia tuskin on minun päätettävissäni.
Seven Seasin koiranpennut ovat vielä niin pieniä, että äiti imettää niitä.
Paikka on suoraan tulevan kotimme edustalla, uima-allasalueen kohdalla.
 

Työmaan telinepino on yksi pentujen turvapaikoista
ainakin niin kauan kunnes putket siirretään muualle.

Ei kommentteja: