Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 12. toukokuuta 2022

Telttailua ja matkailuautoilua, osa 5

Euramobil matkakotimme maksoi niin paljon, etten kehtaa sitä kirjoittaa. Enemmän kuitenkin kuin Thaikotimme. Vietimme siinä lukemattoman määrän rakkaita hetkiä ja teimme monta matkaa. Pisimmillään Turkin vuorten yli Alanyaan. Skootterikin oli mukana, jolla ajelimme pitkin Istanbulin katuja. Lähes kuuden viikon matka oli yli 12000 kilometriä, josta itse ajoin 500 ja Päivis loput. 

Me myös asuimme parissa Matkakodissamme monesti. Sininauhaliiton toimiston edessä Oulunkylässä, Rastilan leirintäalueella, puolimatkankoti Myrrin parkkipaikalla, kai Jokilaaksossakin ja niin edelleen.

Yhden kesän asuimme 10-metrisessä, hollantilaisessa teräsveneessä Tervasaaren kannaksella. Sen kesän meillä oli yksiö loistopaikalla. Aluksen hankin, kun erosin Liisasta ja hollantilainen Vrijheid, Vapaus kuvasti oivallisesti sen hetkistä elämääni. Ehkä ostinkin sen nimen vuoksi. 

Viime kesänä myimme Matkakotimme, joka oli itselleni henkisesti kova juttu, sillä siinä oli tarkoitukseni vanheta maaliin saakka yhdessä Päivin kanssa. Mutta vaikka elämämme kulkevat nykyisin eri latuja ja polkuja, ovat muistot olemassa ja hieman yhteistä retkeilyäkin. Joku vuosi sitten teimme nimittäin matkan Tallinnaan traktoriksi rekisteröidyllä maastoajoneuvolla ja yövyimme teltoissa, kumpikin omassamme ☺️. 

Ei kommentteja: