Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 7. heinäkuuta 2020

Q-autolla Viroon

Autolla tapahtunut matkailuni muutti muotoaan ja ehkäpä elämäni viimeinen matkakoti, rekisterinumeroltaan IN-105 lähti omille teilleen.

Mutta automatkailusta en luovu, jos saan pitää ajokorttini. Ja elämäni, toivottavasti ajokuntoisena. Niinpä parin viikon ajan olen koonnut pakettia, jonka ydin on kuvan Q-auto ja teltta. Se on tosiaan vain ydin, sillä tässäkin asiassa tavoite on kaikki tai ei mitään.

Joka pitää silloin mahdollisuuden kahvin ja vähän muunkin kokkaamiseen omilla, mukana kulkevilla varustella, mahdollisesti kemiallisen wc:n ja mitä kaikkea vielä keksinkään.

Tähän minua kannusti lukemani kokemukset joistakin telttailjoista, jotka ottavat aina telttapaikan sähköllä, koska heillä on varusteissa myös auton sisätilanlämmitin. Mikä ettei. Silloinhan voisi mukana olla kaasulieden rinnalla sähköliesi ja  kahvinkeitin kahvipannun lisäksi 😂.

Ilman näitä vermeitä olen nyt Q-autolla Tallinnassa hupineitsytmatkalla teltan kanssa. Jota sitäkään en pystytä, sillä löysin kertakaikkisen luksuspaikan aivan kaupungista. Löydät linkin sinne keltaista tekstiä napsauttamalla. Ei tarvitse halutessaan edes pystyttää omaa telttaa. Vaan niitä on paikan puolesta pienestä kupoliteltasta kuvan telttarivitaloon. 20 euroa yö yhteisine keittiöineen, suihkuineen ja todella viihtyisine puutarhoineen ynnä muine ulkotiloineen. Oma lukunsa ovat huoneet, joita myös on tarjolla.

Oman makuupussin sentään avasin. Ensimmäinen yö uudessa pussissa sujui loistavasti lämpötilan ollessa ulkona alle 15.

Aivan alkutekijöissä olen uuden tai uudelleenlämmitetyn harrastukseni kanssa. Viime ja tämän kesän, yhteensä neljältä yöltä olivat kokemukset viluisia. Nyt huomasin, että siihen auttaa uuden pussin lisäksi, että menee makuupussiin ja laittaa edes osin vetoketjun kiinni. Eikä vaan heitä sitä peitoksi päälle 🤭.

Ei kommentteja: