Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Tämä on sinulle Pekka Sauri

Olemme tunteneet kauan. Kauemmin kuin Vihreät on ollut puolue. Taidettiin molemmat olla Oulussakin, kun päätettiin tehdäänkö puolue vai ei. Tehtiin sitten varmuuden vuoksi kaksi tai melkein kolme, kun ei mahduttu yhteen. Eikä kyllä kahteenkaan. Sitä en muista mitä mieltä olit ajatuksesta.

Kavereita ei ole kai oltu koskaan. Mutta kelpo tuttuja vähintään. Ehkä se on ollut minustakin kiinni. Sillä kun olin psykologin kanssa melko myrskyisästikin naimisissa, taisin ajatella, että eiköhän kerralla yksi tämän sektorin koulutuksen saanut lähellä riitä minulle.

Ehkä eniten arvostan ja pidän tavastasi kertoa sanoin ja kuvin kuinka havainnoit omaasi ja ympärillä olevaa maailmaa.

Yksi osoitus siitä on liitteenä oleva viime kunnallisvaalien, puolivalmis vaalimainokseni. Kiitos siitä vielä uudelleen. Se ei kantanut valtuutetuksi saakka, mutta Tuusulan Vihreistä sain miehistä eniten ääniä. Ja minusta tuli kunnallisen tai parin, kolmenkin luottamustehtävän haltija. Joka antanee immuniteetin koronavirukselle, sillä säädetyt karanteenit eivät koske mainittujen jobien haltijoita 🤣🤣.

Ihmisten koteihin voi tehdä turvallisesti kotikäyntejä paperisella postilla sekä sähköisillä viestimillä. Kuten Yölinjalla-radio-ohjelmalla. Se oli sinun heiniäsi. Sanoisin sitä parasta Pekkaa.

Voin vain kuvitella kuinka moni eli omaa tuskaansa ja vaikeuksiaan turvallisesti läpi, ilman leimautumisen pelkoa kuunnellessa sinua ja kenen kanssa satuit kulloinkin puhumaan.

Sinäkin alat laillani lähestymään ikää, jossa voi aikuisen oikeasti olla aikuinen ja vaikka hieman leppoistaa. Toivon, että joskus tapaamme, koko kansa, sähköisten viestimien kautta Leppoistaja Pekan 👍.

Ei kommentteja: