Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 24. huhtikuuta 2020

Tämä on sinulle Jyrki Sukula

TV:stäkin tutun Jyrki Sukulan vanhemmat, Marja-Leena ja Pentti Sukula olivat, jos eivät aivan ystäviä, niin vähintään kelpo kavereitani kuitenkin.

Pentti sanoi kerran, kun yövyorossa päivystimme kaksin ennen Ulaa Hyrylän taksikopilla kyytejä, että oikeastaan vain kaksi asiaa on hänelle tärkeitä. Sukulan linja ja Sukulan mukulat.

Wilman, alias Kassi Alman kanssa olin kerran Keravalla keikalla Sjöblomin Juhanin vaalitilaisuudessa. Se oli suunnattu niin sanotuille hienostorouville. Tai minä olin vaan mukana lusmuilemassa, kun Marja-Leena pyysi.

Kun hän Kassi Almana pölähti esiintymisasussaan sisään, sanoi hän ensimmäiseksi, että "kuulkaas rouvat, lumi on muuttunut".

Ja jatkoi: "Kun jokunen vuosikymmen sitten tyttönä kyykistin hankeen pissalle, jäi vain pikkurillin kokoinen keltainen reikä. Mutta nyt kun teen saman, on metri kauttaaltaan aivan keltaisena."

Hetken haudanhiljaisuuden jälkeen tirskahti ensimmäinen kuulija helyt kaulassaan. Ja pian nauroi koko sali vedet silmissä. Jyrki Sukulan äiti oli ottanut yleisönsä. 


Ei kommentteja: