Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 29. huhtikuuta 2020

Merikonttikoti - sisätilojen virtuaaliesittely, osa 1

Merikonttikoti-Seacontainerhome on ollut kotini seitsemän vuotta. Siitä kuusi vuotta yhdessä Päiviksen kanssa.
Nyt on hyvä aika, jälleen kerran kertoa Duokodista jotain. Duo siksi, että siinä on kaksi konttia. Sinkkukodinkin nimittäin teimme.
Virusten puolustussodan aikana, joka näyttää hyökkäykseltä, on hyvä tehdä esittely virtuaalisesti.
Vasemmalla ylänurkassa yksi valtakunnan komeimmistä käkikelloista, vasemalla alanurkassa Sammal-Soinin eläkkeelle lähtölahja työtovereilta. Ja oikeassa reunassa varsinainen lämmönlähde, Nunnauunin puolivaraava injektoritakka. Yläreunan parvisängyssä nukun kunnes kotiapu tai vastaava minut auttaa ensi kerran alas. 
Linkin takaa väliin yksi blogitarina alkuajoilta:  http://elamantahden.blogspot.com/2013/07/hyvinkaan-asuntomessut-ja.html?m=1
Kun asuimme kaksin, oli moni asia yhteinen ja kompromissikin. Mieleni mukaisesta sisustuksesta puuttui kuitenkin oikeastaan vain osa matoista. Nettiaikaan ne voi tilata vaikka Turkista suoraan tehtaalta kotiovelle.
Viime kesänä Jokilaaksosta tuli niin sanotusti ulkoalueiltaan valmis ja nyt valmis on siellä oleva Konttikotikin sisustusta myöten. Hienosäätö ja hullutukset jatkuvat kuitenkin hamaan tulevaisuuteen. 
Tilaa on 50 m², jonka sisällä on monta rakasta muistoa ja yksityiskohtaa. Etualalla Aasian suurimmasta moottoripyörätapahtumasta, Burapasta hankkimamme Harley Davidson wc-pytyn kansi. Jonka alle ystäväni Jukka Paananen teki Harrikan takarenkaan ympärille laatikoston. Jonne sisään mennään kuin vessanpyttyyn konsanaan 🤣. 

Ei kommentteja: