Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 12. maaliskuuta 2020

La Piscine

Pattayan seudulla on monta hyvää paikkaa saunomisesta pitäville ja ainakin yksi, jos pitää allaselämästä, muttei niinkään välitä saunomisesta.

Kerran kävin pikaisesti La Piscinessä ja päätin, että tänne tulen vielä altaalle päiväksi, kun minulla on paremmat vaatteet siihen touhuun. Jotenkin niin kivalta ja tasokkaaltakin kokonaisuus näytti. Ja eilen sitten pistin haisemaan ja ostin 100 bahtilla uudet uimahousut, joiden kanssa on hyvä vatsaansa näytellä melkein missä tahansa.

Joten tätä kirjoitan taatusti pehmeässä divaanissa, vihreän varjon ja suolaisen allasveden vieressä.

Sitä ennen pistelin koko outokumpuni täydeltä, olisiko ollut täyden kattauksen ranskalainen aamupala?

Mutta jotta isännälle, joka kävi tervehtimässä, jäisi jotain korjattavaa, myös marmatuksen sana. Appelsiinimehu olisi saanut olla hieman tormakkaampaa. Toisaalta voi olla niinkin, että poltin aikoinaan osan makuaisteistani itse tehdyllä pontikalla.

Mutta tosi mukava fiilis ja maku jäi paikasta, joka esimerkiksi on oiva vaihtoehto, jos omassa residencessä ei ole allasta. Tai vaikkapa keskiviikkoisin, kun rantatuolit varjoineen ovat nipussa. Ja miksei muutenkin vaihtelun vuoksi.

Itse tulin moottoripyörällä, mutta mopo- tai lavataksi ovat mainioita vaihtoehtoja. Kun paikanpäällä laittaa satasen virvokkeisiin tai ruokaan, ei päivä mukavassa asennossa varjon alla muuta maksakaan.

Ei kommentteja: