Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

K(C)oronan monet kasvot

Aamulla innostuin penkomaan netistä mitä kaikkea muuta kuin virus tämänkin päivän puheenaihe onkaan.

Ohjelmassa oli parinkymmenen moottoripyörän joukossa, puolentoistasadan kilometrin lenkki. Jonka fiilikset Päivis puki. sanoiksi toteamalla, että lähti mukaan, koska ei tiedä kuinka ankeaksi elämä Koronan kanssa menee, kun jokapäivä tulee lisää rajoituksia. Että onhan ainakin yksi mukava reissu tuoreessa muistissa mitä karanteenissa muistella.
1.Elämäämme kovastikin rajoittava virus on päässyt elävöittämään shoppailijoiden arkea thaimaalaiseen ostosparatiisiin. 
2. Monen ravintolan nimenäkin se komeilee. Yksi kuuluisimpia lienee kuppila, jossa Kaurismäelläkin on tai oli näppinsä mukana. Mutta olipa Järvenpäässäkin Korona-baari osana Sokoksen tavarataloa.
3. Aikoinaan hommasin Kalevala Korun tuotantotilat muuhun käyttöön. Sieltä sai moottoripyöräkerho tilat ja kodittomien piti saada koteja. Samassa paikassa Kalevala Koru valmisti muun muassa Corona korvakoruja.
4. Hyvin monet suomalaiset tuntevat suomalaistakin suomalaisempana pitämänsä koronapelin. Mutta se on syntynyt Virossa ja Latviassa.
1. Corona on myös laatujuomaa. Kuvassa etiketti Napoleon konjakkipullosta. Joka on ajan hengen mukaan muovia 🤣. 
2. Pikkuisen miedompaa, saman nimistä päänsekoitusainetta on tarjolla näissä pulloissa. Lienee niidenkin nuorten suosikki, joiden ei pitäisi ikänsä puolesta juoda alkoholia lainkaan.
3. Itäisessä naapurimaassamme on hotelli tai mikä lienee saanut saman nimen. 
4. Jos joku ajattelee, että cononista tappavin on keskuudessamme hilluva virus, on hän väärässä. Auringon ulompi, olisiko kaasukehä on myös corona nimeltään. Ja siellä lähtee virukseltakin henki, sillä lämpöä saattaa olla miljoona astetta 🌞. 

Ei kommentteja: