Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 29. marraskuuta 2019

Eräänlainen tarina tämäkin

Minulla oli paljon hyviä kavereita Gizmon mainitsemasta ompeluseuramaailmasta, jossa oli ja on omat säätönsä ja sääntönsä. Näistä syistä juuri kukaan ystävistäni sieltä ei ole enää elävien kirjoissa.

Kerran olin saattamassa jo vuosia, lähinnä kirjeenvaihto parisuhdetta elänyttä pariskuntaa avioliiton auvoiseen satamaan. Suhde oli kerrotun kaltainen koska sulhanen viihtyi enemmän vankilassa kuin siviilissä. Tai ei viihtynyt missään, sillä hän ei tullut juttuun itsensä kanssa varsinkaan vapaudessa. Liian paljon valinnanmahdollisuuksia, jotka veivät yhä uudelleen taloon. Siellä Ärsi pärjäsi paremmin ja hän olikin kongilla pikku kingi. Sitä sanotaan laitostumiseksi, joka sai alkunsa lastenkodeista.

Sitten astui Ärsin elämään Anja tai Anjan elämään Ärsi. Sen piti muuttaa kaikki. Vaikeaa, ajattelin alusta alkaen, sillä Anjan elämä ja pää olivat vähintään yhtä sekaisin kuin tulevan aviomiehenkin.

Anja soitteli minulle usein öisin milloin minkäkin ahdistuksen vuoksi Ärsin ollessa linnassa. Välillä löin luuria korvaan ja välillä jaksoin kuunnella ja puhua. Milloin mitenkin. Yhtenä yönä oivalsin jotain, jonka jälkeen en koskaan lopettanut Anjan puhelua kesken. Oivalsin, että hän oli ainut nainen maailmassa, joka soitteli minulle säännöllisesti.

Joka tapauksessa siviilivihkiminen oli sovittu samaksi päiväksi, jolloin Ärsi vapautui Sukevan vankilasta. Häntä lähdin Anjan kanssa aamulla varhain noutamaan, sillä näin olin luvannut molemmille. Ja Anjalle ekstrana kahden kesken, että hoidan tulevan miehesi tuomarin eteen vaikka raudoissa.

Läheltä piti, ettei minusta tullut sanojen syöjää. Koko paluumatkan Ärsi suputti minulle, että pysähdy jossain hakemaan viinaa. Ei, sanoin minä, ensin mennään naimisiin.

Viimein oltiin Oikeustalolla ja kaikki oli kuten pitikin. Ärsi sanoi, että maha on jännityksestä aivan sekaisin ja täytyy päästä vessaan. Kun miestä ei kuulunut takaisin, lähdin katsomaan. Vessan ikkuna oli auki eikä sulhasta enää mailla eikä halmeilla.

Anjalla ei meinannut itku loppua, kun kalkkiviivoilla tuleva mies otti hatkat. Tähän minä luottavaisesti lohduttelin, että ole huoleti, hommaan Ärsin tänne takaisin ja mieheksesi.

Arvasin Ärsin kuskanneen osan vankilan pakkosäästöistä Gummeruksenkadun viinakauppaan ja tuleva ukkomies istuu nyt viereisessä Kirkkopuistossa ostoksiaan siemaillen. Kirjaimellisesti talutin miehen korvasta korttelin matkan tuomarin eteen ja vihille. Näin he saivat toisensa, josta seurasi kauniita onnen hetkiä ja syvää surua. Josta ei selvinnyt kumpikaan.


1 kommentti:

Anonymous kirjoitti...

Hei ystävät, tämä on todistukseni. olemme naimisissa 5 vuotta ja yhdessä 9 vuotta. meitä erotettiin 4 kuukautta. Hän ei halua pelastaa avioliittoamme. Olemme olleet loistava pari (ainakin uskoin tähän) ja väitämme harvoin. Kuukausia ennen lähtöään kotoa hän oli niin passiivinen ja nukkui paljon. Tajusin, että hänellä oli tunne-suhde jonkun kanssa, ja hän vahvisti olevansa houkutellut häntä. Sitten hän sanoi, ettei hän ole enää rakastunut minuun eikä voi elää kanssani. Kerroin, itkin ja niin edelleen kuukausia. Tarvitsin niin paljon apua ja haluan mieheni takaisin luokseni surffailun internetissä, kun näin todistuksen naisesta siitä, kuinka tohtori Ajayi, loistava loitsuntekijä, joka auttoi parantamaan fibroidia ja pystyi saamaan oman lapsen, joka käännä palautettu rauha kotona. hän luopuu hänen kontaktistaan ​​ja kopioin sen. Aluksi olin skeptinen ottaessani yhteyttä, mutta tarvitsen todella kestävää ratkaisua ongelmaani, joten lähetän hänelle viestin, jossa hän selittää tilanteeni hänelle. Hän kertoi minulle olevansa varma, että mieheni tulee takaisin minulle, jos minun pitäisi tehdä niin kuin hän käski, tein kaiken, mitä hän käski minun tehdä, ja sain neljäntenä päivänä häneltä anteeksipyynnön tekstin, jossa sanottiin, että hän ei tiedä, mitä hänelle tuli, sinä iltana hän tuli takaisin kotiin ja vetoaa kaikista hänen vääristä teoistaan ​​ja siitä lähtien rakkautemme ja avioliitto ovat olleet vahvempia. Haluan kiittää erityisen kiitosta loistavalle oikeinkirjoittajalle Ajayaille hyvästä työstään ja siitä, että hän on onnellistanut minut jälleen elämässä. Jos sinulla on sama avioliitto-ongelma tai sinulla on muita ongelmia, jotka pakottavat sinut alas, ota yhteyttä tohtori Ajayiin tänään: Email: Drajayi1990@gmail.com tai Whatsapp-numero: +2347084887094. Hän kykenee suorittamaan kaikenlaisen loitsun, jonka voit ajatella, olen elävä todistus.