Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Happy Bikers

Muun muassa Pattayan seudulla on oiva porukka. Ei mikään liivijengi eikä ehkä oikein moottoripyöräkerhokaan.
http://www.happy-bikers.com/en/ 

Kunhan kokoonnutaan parin, kolmen viikon välein, ajellaan 150 kilometrin lenkura, katsellaan maisemia ja pysähtyillään. Päätteeksi syödään hyvin jossain ravintolassa.

Puhekieliä yleisellä tasolla on käytössä kaksi. Saksa ja englanti, josta voi halutessaan yrittää hieman päätellä kansalaisuuksia. Sen voi varmistaa tulemalla mukaan.

Mutta muutakin tehdään. Joskus mennään istumaan iltaa johonkin, jossa on hyvää, elävää musiikkia, autonäyttelyä ja vaikka jotain muutakin.

Silloin tällöin tehdään myös pitempiäkin, monen päivän reissuja vaikka jonnekin moottoriurheilukisoihin.

Saattoi olla Kuitusen Jorma, joka minulle aikoinaan antoi vinkin Onnellisista Motoristeista tai sitten tieto tarttui haavin jotenkin muuten.

Niin tai näin, sunnuntai menee ja kuluu oivalla tavalla laatuseurassa, jossa on myös motoristinaisia mukana. Jotkut yli 1000 kuutioisilla pyörillä. Näille kimuleille nostan olematonta hattuani.

Tänään kun matkaan lähdin, ajattelin likaista pyörääni, kun tiesin muiden kaksipyöräisten kiiltävän puhtauttaan. Mutta loppumatkasta roiskasi taivaan täydeltä ja kunnolla vettä, joten eipä ollut enää kiiltäviä pyöriä kenelläkään. Koin kutkuttavaa vahingoniloa 🤣🤣.

Ei kommentteja: