Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 17. tammikuuta 2019

Keskiviikon puuhailta sai jatkoa.


jormas: Viime viikon tiistai-iltana ravintola Helmen kippari, Puuha-Pete manaili, että ei ole keskiviikolle tietokilpailun pitäjää. Lupasin vetää sen ja laatia myös kysymykset. Ilta oli mittareillani menestys, joten lupasin hoitaa sen myös seuraavalla viikolla. Oli mukavaa nytkin ja tupa oli viimeistä paikkaa myöten täynnä.

Kysymykset olivat valistuneelle joukolle sopivan vaikeita tai helppoja, joista tässä yksi keskiverto esimerkki:
"Mainitse elokuvaohjaaja, joka on ohjannut isänsä ja tyttärensä Oscar-voittajiksi? Isä sai Oscarin sivuosasta vuoden 1948 elokuvasta, jonka pääosassa esiintyy Humphrey Bogart . Ohjaajan tytär nappasi Oscarin parhaasta naissivuosasta vuoden 1985 elokuvan näyttelijätyön perusteella. Tämä elokuva puolestaan sijoittuu mafiamaailmaan ja vastanäyttelijänä toimi Jack Nicholson."

Perinteisesesti 30 kysymyksen kisan puolessa välissä korkataan buffetpöytä ja halukkaat täyttävät kupunsa. Minä heidän joukossaan. Ruokapalkalla ja ilman työlupaa tehdystä jobista. Jota katkerat ja kaunaiset maanmieheni ehtivät jo kyselemään.

Ilta jatkui karaoken merkeissä, jossa olikin toinen toistaan taitavampia laulajia. Niin miestä kuin naistakin. Yritän laittaa blogiin mukaan videoklipin esimerkkinä esiintyjien tasosta.

Mutta illan kruunasi ystäväpariskunta, joka porhalsi rapakon toiselta puolelta Hua Hinista kohtuullisen nopealla lautalla. Lienee lähes puolet nopeampi kuin nopeimmat Tallinnan lautat.

Ystävämme saivat vielä yön yli kortteerinkin Helmen yläkerrasta. Aamulla söimme loistavan aamiaisen ravintola Danmarkissa, jonka jälkeen vierailimme vielä Thaikodissamme. Loistava ilta, yö ja aamupäivä.


Ei kommentteja: