Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 3. syyskuuta 2018

Mukana menneisyydessä, mutta ei sen vankina

jormas: Päivälleen kuusi vuotta sitten kirjoitin tämän. Ei ollut laattaa Isossa kivessä, joka on meidän viimeinen leposijamme eikä vielä Merikonttikotiakaan. Vaikka emme kumpikaan ole juuri harrastaneet vanhojen blogien tai kolumnien julkaisemista uudelleen, on sekin joskus ihan mukava tapa muistella menneitä:

3.9.2012 makasi Jokilaakso ja vähän muukin elämässäni siis tällä tavalla: "Vaan eipä jääneet maanantaiuinnit väliin päiviksen ennustuksista huolimatta, vaan ennen kuin kukko kolmesti tai kertaakaan lauloi, olimme aamu-uinnilla. Tällä kertaa se oli oikein uimista pulahduksen sijaan. Veden lämpö on aamuisin siinä viidentoista hujakoilla. Ja mollikka muutenkin on pilkistellyt silloin tällöin pitkin päivää, joten oikein mukavat kelit ilmojenkin osalta.

Tämä on Jokilaakson "Taidetta ilman nimeä", joka silloin vielä odotti messinkilaattaa ja tekstiä siihen. Sen juurella vietämme iäisyytemme.

Matkakotia siirsimme taas kerran niin sanotulle entiselle paikalle. Sitä on siirrelty silloin tällöin saadaksemme varmuuden mihin tahdomme Duokodin ja taas mistä vastaavasti tulee paikat vieraille ja omalle Matkakodillemme. Mutta päätöksiä ei sen suhteen tarvitse tehdä vielä, joten toistaiseksi soudamme ja huopaamme.
Tänään kävin työpisteelläni Krämertintiellä, jossa onkin aika myräkkä, sillä moni Sininauhasäätiön työntekijä on saanut sieltä uuden työhuoneen. Ja taas moni Sininauhaliiton työntekijä on joutunut/saanut vaihtaa työhuoneensa avokonttoriksi tai vastaavasti. Joku ehkä tykkää, mutta vastaavasti joku ei taatusti tykkää.

Päivän epistolaan kuului myös käynti Espoossa, josko olisimme saaneet lyötyä lukkoon muun muassa takka- ja lattiamateriaalivalinnat ja peräti tehtyä tilaukset. Mutta ei, vielä ei aika ollut siihen kypsä, sillä varsinkin pienen, varaavan takan löytyminen näyttää olevan melkoisen haasteellinen juttu.

Huomenna on ohjelmassa muun muassa käynti ARA:ssa merikonttikotiemme tiimoilta. Tarkoitus on, että ARA lähtisi hankkeeseen mukaan, joka auttaisi meitä taloudellisesti, mutta myös monella muulla tavalla. Esimerkiksi Hyvinkään asuntomessuilla olisi mukava, mutta myös asialle hyödyksi purjehtia ARA:nkin lipun alla."

Ei kommentteja: