Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Ulkona syömässä

päivis: Tosiasiassa olemme käyneet joka päivä syömässä ulkona. Aivan Seven Seasin naapurista olemme löytäneet uusiksi kantapaikoiksemme paikallista ruokaa tarjoavan "Jaanan" ravintolan ja ukrainalaisen pariskunnan pyörittämän pienen kuppilan. Ukrainalaisessa olen syönyt esimerkiksi erittäin hyvää kasvisborssikeittoa. Eikä hinta ole päätä huimannut. Usein syömme kakkosroadin varrella sijaitsevalla Kissillä lounaaksi perinteiset kananmunasalaatit. Ihmeesti täällä pärjää kevyemmälläkin sapuskalla. Sunnuntaisin olemme käyneet HiCoffin saunalla, jossa samalla tulee myös syötyä.

Vain aamupalan syömme lähes aina kotona, parvekkeella. Myös illalla napostelemme kotona jotain kahvin kanssa. Tai hörpimme. Usein kahvin kanssa on tarjolla hedelmistä tekemääni smoothieta. Täältä ostamme blenderi on käytössä joka päivä. Tämän päiväinen ulkona syöminen oli erilainen siksi, että kävimme syömässä Universal Groupin, Seven Seasin rakennuttajayhtiön piikkiin.

Osakekirja on otettu vastaan. Tässä asuntojen myynnissä työskentelevä
Anastasiia esitteli Centara Grandin ravintolaan osoitettua lahjakorttia.
En uskalla arvailla, saimmeko osakekirjaa vastaanottaessamme Centara Grandin ravintolaan osoitetun lahjakortin siitä syystä, että olisimme erityisen hyviä asiakkaita. Näin kuitenkin kerran tokaisi Universalin paikallinen pomo, jonka vaimon kanssa olemme jo useamman vuoden kestäneen Seven Seas -matkamme varrella tulleet tutuiksi. Muuta syytä hyvä asiakas -mainintaan en oikein keksi. Tai kai meitä voi pitää hyvinä asiakkaina ainakin siksi, että uskoimme intialaisen Universal Groupin Thaimaan ensimmäiseen rakennusprojektiin jo siinä vaiheessa, kun Seven Seasin tontilla ei ollut kuin kasa maahan jyrättävää rakennusjätettä. Toisin sanoen, otimme melkoisen riskin lähes kolme ja puoli vuotta sitten, kun laitoimme rahamme likoon projektiin, josta asiakkaille tarjolla oli vain arkkitehdin piirtämiä kuvia.

Niin tai näin, tänään kävimme käyttämässä 2000 bahtin (noin 50 euron) arvoisen lahjan. Saatoimme näyttää tyylikkään Centara Grandin ylimmän kerroksen ravintolassa vähään tyytyviltä asiakkailta, koska meille esiteltiin aluksi vain pizzoja ja pastaruokia sisältäviä ruokalistoja. Muuten olisimmekin ehkä tarttuneet tarjoukseen, mutta pizzaa syömällä olisimme onnistuneet tekemään laskun, joka olisi jäänyt kauas lahjakortin arvosta. Kysyimme siis, että onko tarjolla muutakin syötävää. Löytyihän sitä. Lopulta 2000 bahtia vähän ylittyikin, mutta yli menneen summan maksoimme mielellämme omasta pussista.

Tässä vaiheessa olemme jo syöneet alkuruoaksi valitsemamme mozzarella-
tomaatti-salaatin. Pöytään on juuri tuotu minulle lohta ja Jormalle lihaa.
Annoksiin kuuluviksi lisukkeiksi oli valittavissa kasvisvaihtoehtoja, erilaisia
peruna-annoksia ja kastikkeita. Pöytään tuotiin myös rapeaa, varmastikin
omassa uunissa paistettua leipää ja päälle pestolevitettä. Turkoosit juomat
laseissa ovat alkoholittomat tervetulomaljat.

Ei kommentteja: