Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 22. joulukuuta 2015

Tänään on Niilon syntymäpäivä

jormas: Tärkeää tänään on osaomistuskoira Niilon viides syntymäpäivä. Virallisen syntymäpäiväkuvan julkaisen tässä alla, kun Niilo saadaan kuvauskuntoon ja se pääsee valokuvaaja päiviksen studioon kuvattavaksi.

Virallinen 5-vuotiskuva päiviksen aamustudion ottamana Niilon maastokäynniltä
Ja sitten toinen juttu. Joskus viime vuosikymmenellä sepitin joulu- ja rakkaustarinan Siiri Angervosta ja Kustista. Tarinassa on totta ja tarua sekä myös omassa elämässä koettua yksinäisyyttä. Ehkä jotakin sellaistakin, jota olen saanut kokea päivikseni kanssa. Ainakin kun vähän käyttää mielikuvitusta.

Vuosien myötä olen tarinaa aina hieman muutellut siten, että päällimmäisenä kuitenkin säilyisi tunne ja se mikä elämässä on tärkeintä. Ensimmäisen kerran tarina taidettiin julkaista 2007 Uusi toivo -lehdessä. Silloin, kun lehden tärkein asia ja lukijakunta olivat päihdehuollon asiakkaat.

Tänäkin jouluaattona julkaisen heidän tarinansa tämän blogipalstan lisäksi myös jossakin muualla. Mutta näin se alkaa: "Siiri Angervo oli suomalainen nainen. Ehkä kovin tavallinen, ehkä ei. Ainutlaatuinen kuitenkin. Kuten me kaikki. Hän oli jo vuosia, vuosikymmeniäkin elellyt yksin. Kantakaupungin alueella, Helsingissä, tarkemmin Kalliossa tai ehkä oikeammin Sörnäisissä. Sillä kuitenkaan ei ole tämän tarinan kannalta suurtakaan merkitystä........."


Ei kommentteja: