Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 22. lokakuuta 2015

Kuntosalilla Thaimaassa

päivis: Tornion-Markulta saatu vinkki Thai-kodistamme sopivan matkan päässä olevasta kuntosalista oli oiva. Paikka löytyi Soi Bat Boonin varrelta suunnilleen samasta kohtaa, josta Jomtienin saunalle vievä katu lähtee. Eilen Jorma meni saunalle ja minä salille. Päivämaksu oli vaivaiset 160 bahtia (noin 4 euroa). Sillä saa käyttää mielin määrin kolmeen kerrokseen sijoitettuja, melko uusia laitteita. Kiinteistö, jossa Beargym-niminen kuntosali sijaitsee, on rakennettu sinä aikana, kun me olemme täällä viettäneet aikaamme eli voi sanoa, että sali on lähes uusi.


Kuntosalikäynnistä viestiteltyäni sain vastaanottaa kysymyksen, että onko siellä ehkä paljonkin homoja. Tiedä niistä. Pari naista, muutama tatuoitu äijä, loput vähät ihan tavallisen oloisia ja eri-ikäisiä miehiä. Suurin osa luultavasti venäläisiä. Tuli jatkokommentti, että tuo nimi Bear kun viittaa gay-kulttuuriin. Minulla on kai ollut liian stereotyyppinen käsitys homojen ulkonäöstä. Jokaisen suomalaisen pitäisi tietysti muistaa ainakin maailman tai ainakin puolen maailman kuulu Tom of Finland. Hänen piirroksissaan homomiehet ovat tietenkin jotain ihan muuta kuin ensimmäisenä mieleeni tuleva kuva heikäläisistä. Enempi siis ovat saliporukkaa muistuttavia.



Uudella kotisalillani oli paljon enemmän laitteita kuin mitä olen tähänastisella kuntosalikokemuksellani onnistunut näkemään. Tai ainakin kokemus niistä puuttuu. Suurin osa oli sitä paitsi sellaisia, ettei niiden käyttäminen onnistuisi minulta. Ei aikakaan ilman suurempia säätämisiä. Koin olevani ihan liian pieni. En ole mikään teknomusiikin ystävä, mutta taustalla melko hiljaisena soinut tekno sopi hyvin tuohon miljööseen. Ei siis kuulunut euroviisuja - mikäli salilla nyt joku homotausta olisi. Ja miten kuuluisikaan. Nythän ollaan Aasiassa!

Monta uutta laitetta pääsin niiden vieraudesta huolimatta kokeilemaan, koska useimmissa oli käyttöohje englanniksi ja varmistukseksi vielä kuvan kanssa. Myös lihakset, joihin laitteilla saattoi vaikuttaa, oli merkitty hyvin. Niin kuin tuosta vieressä olevasta kuvasta näkyy.

Seuraavana päivänä eli tänään saatoin todeta, että varmasti tein minulle uusia liikkeitä ihan ohjeiden mukaisesti, sillä sieltä sun täältä löytyi mukavalla tavalla aroilta tuntuvia lihaksia.

Kokemus Beargym-clubista oli niin myönteinen, että ei ole mitään syytä luopua hyvin alkaneesta harrastuksesta. Sitä paitsi salin jälkeen oli tosi mukava mennä uimaan ja löylyttelemään Jomtienin saunalle. Ja ihan vaan oleilemaan, kuten eläkkeellä ollessa sopiikin tehdä.

Ei kommentteja: