Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 31. toukokuuta 2014

Omia polkuja kulkevien kauppa Facebookissa

päivis: Jorma teki eilen Elämän tähden ry:lle omat Facebook-sivut, joilla on tarkoitus avata Elämän tähden ry:n toimintaa. Ensimmäiset merkkauksemme siellä koskevat Omia polkuja kulkevien kauppaa/kohtaamispaikkaa. Olen lupautunut pitämään siltä osin sivuja ajantasaisina ja ties minä.

Tämä on ehkä kuutti, syntynyt Neuvostoliitossa,
ellei toisin todisteta.
Ajattelin, että ainakin siellä voisi esitellä löytöjä, joita kaupalla on tarjolla. Oma ensimmäinen löytöni oli kirpparille lahjoitettu pehmolelu, jonka tunnistin Neuvostoliiton aikaiseksi. Olen itsekin ostanut samaa materiaalia olevan lelun aikoinaan Virosta. Googlettamalla (miten ennen olemmekaan pärjänneet ilman sitä?) löysin noille pehmoleluille jonkinlaisen hintatasonkin. Lelu oli vähällä mennä meiltä myyntiin ihan pilkkahintaan. Nyt sille ei ole hintaa ollenkaan. Joku voi saada sen omakseen tarjouksen tekemällä.

Olen suhtautunut Facebookiin vähän nurjamielisesti. En ole suoraan sanoen ymmärtänyt siellä roikkuvia. Tai tykkäyksiä tökkääviä. Mutta nyt jännitin kuin lottoarvontaa Elämän tähden ry:n saamia tykkäyksiä, kun laitoin Facebook-kavereillemme pyyntöjä tykätä.

Oikeasti toivon, että tykkääjät myös kävisivät sivuilla ja kommentoisivat sinne, varsinkin jatkossa, ollaanko oikealla asialla ja mitä uutta voitaisiin vielä kehitellä. Nythän Elämän tähden ry:n tarkoituksena on lyhyesti sanottuna ihmisten ja eläinten hyvinvointi. Varsinkin luonnossa eläviä eläimiä on muistettu. Ehkä Omia polkuja kulkevien kaupan kohtaamispaikka on se, joka tarjoaa hyvää elämää myös joillekin ihmisille. Ainakin naapuruston vanhempi väki on kauppamme jo löytänyt kiitettävästi.

Ei kommentteja: