Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 29. marraskuuta 2013

Eläintarinoita


jormas: Aivan kelvollinen, mutta etäinen ystäväni Salla vuosien takaa vetää yhdistystä http://kulkurit.fi/, joka tekee koirien kanssa arvokasta työtä.
Pääsektori yhdistyksellä taitaa olla Romaniassa, jossa on hylättyjä koiria sananmukaisesti, vaikka muille jaettavaksi.
Sallan tai kyseisen yhdistyksen Facebook-sivulta poimin tämän blogin yhteydessä olevan kuvan, jossa pieni koiranpentu oli heitetty pari metriä syvään kaivoon, josta ei taatusti pääse ylös omin neuvoin.
Tietysti jo koira sinällään liikutti kovasti mieltäni, mutta vielä enemmän siksi, että olen kertonut täällä tarinaa kahdesta hiirestä vai sammakosta, jotka olivat pudonneet puolillaan maitoa olevaan tonkkaan. Tarinaan liittyi myös täällä Pattayalla rotta, josta kerroin ja jonka pelastin muovisaavista. Tämän koiran pelastuminenkin kuuluu samaan sarjaan.

Toinenkin tämän blogin aihe liittyy Facebookiin. Aamulla olemme usein Soi Welcome-kadun varrella olevalla parvekkeellamme ja hörpimme keinuvissa korituoleissa istuen auringon noustessa ja kadun herätessä aamukaffet.
Käyn silloin läpi sosiaalisen median eri kanavia, joihin olen itseni liittänyt. Niiden joukossa on edellä mainittu Facepook.
Toisen blogikuvankin bongasin sieltä. Se kertoo ylenjuomisen vaaroista tai oikeastaan sen seurauksista Intiasta.
Siellä alan mies oli liikaa nesteitä lipitettyään sammunut totaalisesti kylän raitille. Paikallinen käärme on tarttunut tilaisuuteen, että tässäpä oiva ateria, jolla pärjää vähän pitempäänkin ja popsinut miekkosen mahaansa.

Laitoin kuvan myös https://www.facebook.com/pattayasuomiseura, jonka ansiosta on päivän mittaan tullut jokunen kommenttikin. Ehkä paras on eräältä melkein maisterilta, joka kirjoitti, että ei lasillistakaan enää koskaan tai jotakin sinne päin.

Ei kommentteja: