Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Merikonttikodille paikka sponsored by Seepsula

päivis: Duokodin paikkaa on mallattu kuukaudesta toiseen ja tänään teimme lopullisen päätöksen, että sisäänkäynti tulee olemaan lammen puolelta. Silloin kesähuoneen, kodan, sosiaalikontin ja Duokodin keskelle tulee ikään kuin sisäpiha. Näin myös saamme toisesta kontista päätyseinän kokoisen ikkunan kautta maiseman Pikkulammelle päin. Koska pitkällä seinällä on myös korkea ikkuna lähellä päätyä, siitäkin näkymä on lammelle.

Merkkasimme samalla konttikodin paikan, sillä iltapäivällä pihaan tuli suuri Seepsulan kauhakuormaaja ja kahdella kuorma-autolla pihaan ajettiin kymmenkunta kuormallista Seepsula Oy:n spnsoroimaa soraa.
Soraa upposi monta kuormaa parkkipaikan laajennukseen.
Merikonttikoti sai alustan, jonka päälle laitetaan kaksi betonipalkkia ja siinä kaikki. Merikonttikoti ei sen kummempaa perustusta tarvitse. Soraa alustalle tarvittiin vain vähän. Sen sijaan soraa hupeni parkkipaikalle, jota hieman suuruudenhulluuksissamme päätimme laajentaa, että mahtuu useampikin autoileva vieras kerralla kylään.
Soran avulla vain tasattiin alusta, jolle kahden betonipalkin päälle
Duokoti nostetaan Asuntomessujen jälkeen elokuussa.
Matkakoti on nyt ainakin seuraavan yön kasvihuoneen edustalla. Se piti siirtää Seepsulan työkoneen ja Seepsulan kiviainestehtaalle töitä tekevien kuorma-autojen tieltä pois. Toinen niistä oli muuten Lapista saakka. Jotain se kai kertoo rakentamisen painottumisesta, jos Lapin perukoilta pitää tulla soranajoon Tuusulaan asti. Myös Matkakoti mahtuu nyt laajennetulle parkkipaikalle, vaikka sille kyllä jo viime kesänä tehtiin sopiva alusta läheltä Rabbitislandin siltaa.

Ei kommentteja: