Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 3. toukokuuta 2013

Merikonttikoti valmistuu

jormas: Eilinen kuten tämäkin päivä meni puhtaasti Merikonttikodin kanssa puuhastellessa. Kävin Vihdin Selkissä  katsomassa valmistumisen ongelmakohtia (jos niitä on) ja paljon muutakin. Hyvältä näyttää, vaikka olemmekin kuukauden myöhässä aikataulusta.

Messupaikkakin tuli käytyä Hyvinkäällä katsastamassa ja senkin osalta on kaikki oikein hyvällä tolalla. Ohjelmassa oli myös Ruduksen Lohjan laatta- ja palkkitehdas, jos sieltä vaikka löytyisi kohtuuhintaiset aluspalkit Duokodille. Ja löytyihän ne, joten tällä hetkellä kuljetaan sen verran myötäisissä tuulissa, jotta  kyllähän tähän hetkeen jonkinlaisen vastapuhurinkin ehkä kestäisi. Mutta ei kerjätä verta nenästä.

Tänään saimme myös tiedustelun Tampereen suunnasta, sillä siellä on syksyllä kuukauden sisustusmessut. Että voisiko Duokoti matkata sinne lokakuuksi. Alustavasti sanoin kyllä. jos vain saamme sen taloudellisesti toimivaksi.


Sen verran vielä Aasian matkalta,
että koska metroissa ei ollut kuljettajia,
oli matkustajilla oiva näköala metrotunnelissa eteenpäin.
Myös kasvihuoneen kimpussa on mennyt aikaa mukavasti ja ensimmäiset tomaatintaimetkin ovat jo tuottamassa toivon mukaan runsasta satoa. Vaan sen osalta on alkanut henkien taistelu. Yksi countrykani Kärkkäisten laumasta on sitä mieltä, että hän muuttaa kasvihuoneeseen asumaan arvatenkin siksi, että siellä on joka aamu ja ilta ruoka katettuna pöytään. Päivän aikana minä olen luonut  vintiön tunnelin umpeen seitsemän kertaa ja yhtä monta kertaa kani on sen avannut. Eikä sisällä ole vielä edes syötävää.

Tänään sanoin myös lähestulkoon lopullisesti kyllä Järvenpään kaupungin tarjoamalle työpaikalla. Tulin nimittäin aikoinaan luvanneeksi, että kun pääsen Sininauhasäätiöstä irti, niin olen valmis ainakin käynnistämään sinällään asumisen tukeen liittyvän projektin.

Ei kommentteja: