Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 14. maaliskuuta 2013

Maailmaa kiertänyt matkaaja Thaimaan koneessa

jormas: Eilisen päivän lehdessä oli juttu, kun Thaimaan lento Suomesta oli saanut nolon lopun.
Matkassa oli kai isolla T-kirjaimella kirjoitettava turisti, joka oli ostanut Tax freestä ihan oman ja kokonaisen konjakkipullon ja päätti siemailla sen heti alkumatkasta koneessa nuppiinsa. Ja heti kun oli kaali täynnä laatuviinaa, piti aloittaa örvellys, jonka ensisijaisena kohteena oli vieressä istunut naismatkustaja.

Lippalakkikoti Pattayalla
Sitä oli sitten käynyt koko väki kipparia myöten siunailemassa tätä maailmanmatkaajaa, jonka johdosta lentajä teki päätöksen, että kurvataan Moskovan päältä takaisin Vantaalle.
Tämän ilmoituksen johdosta oli koneessa vasta varsinainen älämölö alkanut ja konjakilla itsetuntoaan vahvistaneen lomalaisen eloa ja turvallisuutta piti huolehtia oikein henkilökunnan jäsenten istumalla sällin molemmin puolin.

Ja kun kaikki menee kohdalleen, niin silloin on matka alkanut täydellisesti. Kun jengi oli laskeutunut kentälle, sanoivat työaikasäännökset, että tämä henkilökunta ei voi lentää enää minnekään ilman yön mittaisia tirsoja. Joten myös matkustajille piti katsella kortteerit yöksi.

Mutta kas, Kivikylän ja ympäristön hotellimestat oli buukattu täyteen ja jengi piti roudata Hyvinkäälle yöksi. Sen pituinen se.

Ei kommentteja: