Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Vain örveltäjillekö?

jormas: Myös minä äimistelin päiviksen eilisessä blogissa esiin nostamaa, suomalaisen tai -laisten tekemään kaupallista julkaisua, joka ilmaisjakeluna lienee riippuvainen mainostajista. Aviisi tekee töitä näemmä olan takaa sen eteen, että Pattaya säilyisikin suomalaisten osalta erilaisten alamittaisten miesörveltäjien temmellyskenttänä. Se ei minulle yön ja aamupäivän pohtimisen jälkeenkään auennut, kuinka se olisi mainostajien etu. Jää maku, että niin naiset, miehet kuin lapsetkin, jotka etsivät lomakohteesta jotain muuta kuin naisten jalkojenväliä ja päätä täyteen enemmän tai vähemmän kirpeällä viinalla, peloteltaisiin mahdollisimman kauas.

Ei sovi kuin toivoa, että mainostajat äänestäisivät lompakollaan ja etsisivät hieman monipuolisemmat mainosväylät tarjota palveluitaan, sillä baht on sama lapsen, äidin tai isän maksamana.
Pattaya on nimittäin muun muassa venäläisten osalta mitä suuremmassa määrin perhelomakohde, jossa viihtyvät myös lapset.
Aivan erityisesti nostan kunnioituksesta hattua niille suomalaisnaisille, jotka ennakkoluulottomasti tulevat Pattayan rannoille ja auringon alle.
Päivista kannustan kovasti ilmaisemaan mielipiteensä palstatilaa samaisesta lehdestä pyytämällä. Jos siis kyseisen julkaisun toimituksella on selkärankaa julkaista vastine.

Tänään on tarkoitus kaivaa tennismaila ja muut aiheeseen liittyvät varusteet esiin ja mennä paikalliselle, ilmaiselle tenniskentälle antamaan palloille ja vastapelaajille kyytiä.
Samalla reisulla ajattelen liittyä paikalliseen uimaseuraan maksamalla noin 50 sentin jäsenmaksun. Heidän altaansa, jonka käytön jäsenmaksulla saa, sijaitsee kymmenen metrin päässä tenniskentästä. Toki tietojeni mukaan altaalle voi mennä muutenkin muutaman kolikon maksua vastaan, mutta olisihan se rehvakasta olla tällä uimataidolla uimaseuran jäsen.

Mutta kotimaahankin liittyvien asioiden parissa puuhataaan. Konttikoti on kohdannut yhteistyöhön liittyviä vastamäkiä, joita osaltani yritämme täältäkin käsin siloitella.
Mitään sellaista, joka vaarantaisi Merikonttikotimme, Duokodin valmistumisen, ei silti ole näköpiirissämme.

Jos olen tässä osoitteessa kirjolla yli puoli vuotta, lemppaa
Kela minut kuutamolle suomalaisesta sosiaaliturvasta.
Kaikki vaikuttaa kuitenkin kaikkeen, sanoi joku ja jossain määrin sanonta pitää myös paikkansa. Meillä nimittäin on Matkakodillemme montakin visiota ja tulevaisuuden näköalaa sen jälkeen, kun se lakkaa olemasta vakituinen kotimme Jokilaaksossa. Siis vaikka se on kotimme, ei Suomen viranomaiset hyväksy sitä asunnoksi. Siitä seuraa, että olemme Tuusulassa virallisesti vailla vakinaista asuntoa. Vanhan lain mukaan olisimme irtolaisia, joka jo sinällään oli rangaistava teko.

Viime kesänä ostimme osuuden Meriteijosta lähes 800 hehtaarin vesialueeseen, joka onkin osoittautunut huomattavasti helppohoitoisemmaksi kannaltamme katsottuna kuin vastaavan kokoinen maaalue.
Olemme siitä eteenpäin tutkaimet aktiivisina etsineet kyseisen alueen rantamilta maapalasta, jossa voisimme Matkakotimme kanssa olla yön ja päivän tai muutaman silloin, kun tähtien asento on meille siihen suotuisi. Nyt saattaa sellaista maata olla kiikarissa, joten asiaan palaamme blogissakin tulee siitä totta tai ei.

Ei kommentteja: