Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Rakennuslupaa vaille

jormas: Tähän saakka on ollut ennen kokematonta ja mielenkiintoista tehtävää ja rakentaa tai oikeammin suunnitella merikonteista kotia itselle ja kaikille muillekin halukkaille, sillä tietojemme mukaan siinä ei ole kukaan tähän saakka Suomessa onnistunut.
Ulkomaailmallahan niitä ja mitä erilaisempia toteutuksia on pilvin pimein. Onkin valitettavaa, että virkahenkilökunnassamme on ehkä liikaa niitä, jotka haluavat päteä ja saada kädenjälkensä näkyville ja ikävä kyllä näillä toimenpiteillä torpata monta hyvää ja luovaa ideaa ja sen myötä toteutustakin. Ehkä mukana on myös viran ja oman selustan turvaamista.
Suomen kesästäkin löytyy mielenkiintoista infoa
Mutta poikkeuksiakin on, joihin laskemme Tuusulan rakennusvalvonnan, sillä se on suhtautunut hankkeeseemme ennakkoluulottomasti ja myönteisesti. Tänään Duokoti-projekti saavuttikin yhden merkittävän välietapin, sillä viimein olemme tilanteessa, jossa sain laittaa nimeni rakennuslupahakemukseen Jokilaaksoon. Nyt alkaa sitten noin kuukauden kestävä jännittäminen saammeko mutkattomasti luvan ja tarvitaanko jotain täydennystä tai tuleeko lupa peräti kokonaan tyrmätyksi. Mutta senkin varalle on suunnitelma, mutta jo pitkään olemme olleet sitä mieltä, että tavalla tai toisella hanke koeasumisineen menee satamaan.
Joka tapauksessa, kun tekijät tulevat Vihdin Selkissä Samarian valtakunnassa kesälaitumilta sorviensa ääreen, aloitamme Konttikotien rakentamisen tosissaan. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää siltä, että ensi talvenkin asumme Matkakodissamme eli autossa. Vaan siitäkin on nyt yli kolmenkymmenen miinusasteen kokemukset, joten tervetuloa vaan tuiskut ja pakkaset, sillä tiukan paikan tulleen me menemme Thaimaan Pattayalle pakkasukkoa pakoon.


Ei kommentteja: