Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Jokilaakson kesää..

jormas: Nyt on saanut nauttia varmastikin tänään tämän kesän kauneimmista päivistä. Aurinkoa on riittänyt ja lämpömittarit ovat olleet ainakin Jokilaaksossa järjestään yli +25 astetta. Vaan töitä on mahtunut päiviiin silti. Pari päivää on mennyt rajanaapureiden metsästyksessä, sillä Duokoti tarrvitsee rakennusluvan saadakseen naapureiden mielipiteet kirjallisina, vaikka ne sinällään eivät asiaa ratkaisekaan. Niiden metsästykseen on palanu aikaa ja polttonainetta, sillä matkamittariin on tullut yli 300 kilometriä ajoa pääkaupunkiseudulla.

Tallinnalaisessa museossa oli autonrenkaista tehdyt tuolit
Myös joen toisella puolella on ollut elämää, sillä yksi naapureistamme on innostunut tekemään vaihtolavan päälle yksihuoneisen saunarakennuksen omistamalleen maalle. Kävin miestä jututtamassa, joka totesi, että kunhan suunnittelen, jos saisi paikan, jossa voisi lämmittää kiukaan ja örveltää sopivasti naapureita häiritsemätta luonnollisesti. Mukava mies kaikin tavoin.
Pihassamme oleva, kankainen, hyttysverkollinen kesähuone on ollut kertakaikkiaan oiva hankinta, jossa on tullut syötyä eräätkin uudet perunat ja niiden päälle vetäistyä niin sanotut ruokaperäset.
Ja kuten päivis eilen kirjoitti, ei ole ollut kesässä valittamista, vaan se on ollut kaikin tavoin sellainen, kun Suomen suveen kuuluukin.

Ei kommentteja: