Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tämä on edelleen kokeilua

jormas: Nyt on uusien näppäinten kokeilun vuoro. Näppäimet ovat erillinen yksikkönsä. Laitteessakin on tietysti näppäimet, mutta niitä käytetään hipaisemalla, sanoi päivis. Samsung tuntuu kyllä aivan erinomaiselta laitteelta, joka mahdollistaa etätyöskentelyyn aivan uusia mahdollisuuksia, mutta myös yhdestä laitteesta luopumisen. Puhelimesta nimittäin. Tosin onhan 7.7 tuumainen näyttö korvalle kohtalaisen kokoinen kapistus esimerkiksi metrossa tai linja-autossa. Mutta onhan jotain suurta minullakin.
Eilinen päivä vierähti kasvihuoneympyröissä ja päiviksellä AVA-asuntomme tyhjentämisessä Mäkelänkadulla. Mikäkö on AVA? Se on AsfalttiViidakkoAsunto, jonka postikin oppi tuntemaan.
Vaikka kasvihuone ei ole ollenkaan valmis,  ostimme sen siemeniä, taimia ja kaiken maailman tilpehööriä ja tarviketta täyteen. Joten syksyllä on satoa tiedossa, jos osaamme hoitaa oman osuutemme oikein osana Lujojan suurta suunnitelmaa. Tekstini ovat edelleen pienen tyngän sorttisia uudella laitteella ilman kuvia, sillä on mukavampaa kokea pieniä onnistumisia kuin iso epäonnistuminen. Esimerkiksi kuvien lisääminen kuin myös ottaminen, tallentaminen ja siirtäminen osaksi blogiamme vaatii vielä harjoittelua.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Jorma, onhan sinulla mahdottoman suuri ja komea asuntoauto ja suurin mahdollinen Vespa ja suuri 5 hehtaarin tontti keskellä Tuusulaa! jk

For life kirjoitti...

Paitsi, että tontin koko on 8,5 hehtaaria

Anonyymi kirjoitti...

ei haise köyhälle