Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Ajokorttia hakemassa

päivis: Ajelin tänään töiden jälkeen Laukaaseen toimien samalla Renne Pulliaisen ja Vesa-Matti Loirin taustakuorona. Välillä paremmalla, enimmäkseen huonolla menestyksellä. Rennen levyllä oli ehkä enemmän tuttuja lauluja, joiden sanat ovat vuosikymmenten kuluessa iskostuneet mieleen. Suosikkini levyllä on "Mä kolmatta linjaa takaisin nyt kuljen".

Vaikka smart on pieni auto, ei se joka puhurista hätkähdä. Huomasin vasta perille päästyäni ja autosta noustuani, että täällähän tuulee ja oikein tosissaan. Lunta ei ainakaan vielä tule. Lumena se tänne sataisikin, koska ilma on pakkasen puolella. Ennusteiden mukaan ollaan kyllä jo kovaa vauhtia menossa kohti kevättä.

Tärkein syy tulla tänne, olivat viime reissulta kelkkailutakin taskuun jääneet ajokortti ja pankkikortti. Hyvin tulin toimeen ilman niitäkin ja autoahan ei kortilla ajeta. Ajokorttia en ole muuten koskaan joutunut näyttämään poliisille. Kerran piti jossain eteläisen Euroopan raja-asemalla näyttää kortti. Se taitaakin olla ainut kerta, jolloin olen korttia tarvinnut kuljettajan ominaisuudessa. Kortit kuitenkin laitoin heti lompakkooni, etteivät unohdu uudelleen.

Pakon sanelema kokeilu: kuivuuko
pyykki maaliskuussa ulkona.
Oheissyynä tänne tuloon on iso kasa pyykkiä, jotka säiliövettä säästääkseni pesen nyt täällä. Eipähän tarvitse Jokilaaksossa arvuutella, loppuuko vesi ennen aikojaan. Tai eihän se lopu. Vaikka en mönkijällä olekaan vettä hakenut, niin pienemmillä astioilla olen Jorman edellisen reissun aikana varmuuden vuoksi tuonut täydennystä säiliöön. Kieltämättä tällaiset "pyykkireissut" vääristävät vähän sosiaalikontin testituloksia.

Ei kommentteja: