Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Ilmoja pitelee

jormas: Olen aika usein ollut sitä mieltä, että naisen logiikka ei ole vahvimpia puoliani ja ehkä itsesuojeluvaistokin on osaltaan ollut pitämässä huolta siitä, etten kyseistä logiikkaa edes paljonkaan arvuuttele. Laitan tähän päiviksestä yhden esimerkin. Kun lupasin aikoinaan hänelle tehdä Aki Sirkesalon CD:stä laittoman kopion, niin siitä säästyneillä rahoilla päivis osti moottorikelkan. Ja eilisestä hänen kirjoituksestaan toisen. Jotta ei tarvitsisi kuluttaa Sosiaalikontin vettä, hän ajaa lähes 400 kilometrin siivuun suuntaansa pestääkseen pyykkiä muulla vedellä. Mutta nämäkin ovat juuri niitä asioita miksi häntä niin kovasti rakastan.

Eilen innostuin taas kaivelemaan hieman tilostoja, mistä lukijakuntamme on kohta puolen vuoden aikana muodostunut:
Finland 2 511, United States 568, Thailand 407, Russia 383, Germany 62, Brazil 31, Sweden 14. Denmark 11, Malaysia10, Netherland 10.
Aikamoinen määrä on ollut Yhdysvalloista, jota olen jaksanut ihmetellä, sillä kuitenkaan yhtään kommenttia tai sähköpostia ei sieltä ole tullut.
Aamu- , päivä- ja iltauintialtaamme
Pattayalla tosiaan ilmat ovat hivelleet vähän viluisempiakin, sillä illalla, kun menin pehkuihin oli 36 ja aamulla kun heräsin, 28. Usein aamulla ja iltasen alussa ennen kuutta käyn pulahtelemassa viereisen hotellin altaalla, jonka käyttö kuuluu vuokrasopimukseemme. Kotikadun elämää olen seurannut parikin päivää liikkumatta Thaikodistamme juuri allasta tai ruokapaikkoja pitemmälle.
Eilen tosin söin luksusillallisen, jonka Seuramme vapaaehtoiskokki valmisteli itselleen ja minulle. Istuimme kaksin päiväkeskuksessa, paransimme maailmaa ja söimme.
Tänään on syömistä tullut jatkettua, sillä meillä on Maistuva-maanantai, Keitto-keskiviikko ja Lätty-lauantai. Tänään siihen oli ekstara vielä hernekeitto. Vaikka väki kevättä kohden väheneekin, on sitä vielä riittämiin ja tupa on ollut täynnä heti avaamisesta lähtien. Hattua nostan sekä kunnioitan niitä muutamia käsiparia ja jalkoja, jotka päivästä toiseen jaksavat tehdä pyyteetöntä työtä, josta kovinkaan usein ei kiitosta heru.
Ihminen tai ainakin minä olen kovin ihmeellinen tavoiltani. Tai aiemmin mainitulta logiikalta. Kun vuokraan esimerkiksi moottoripyörän tai auton, on sillä ajettava myös joka päivä, kun on kerran maksettukin. Sen sijaan, kun pyörä on nyt omamme, se voi hyvinkin seistä päivästä toiseen ja odottaa jotakin todellista tai keksittyä syytä ajaa sinne tai tänne.

Ei kommentteja: