Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 10. heinäkuuta 2024

Sexy women

Törmäsin reippaasti yli 30 000 jäsenen Tuusula Faceryhmässä keskusteluun, joka tätä kirjoittaessa on saanut reippaasti yli 100 erilaista hymiötä ja melkoisen määrän kommentteja, itsekin joukossa kerran. Aiheena hormonit, erotiikka ja seksuaalisuus. Siis se, että nainen on naaras ja mies on uros. Mainitusta ryhmästä ja aiheesta pari poimintaa:

"Varoituksena, että S - Marketin pihalla istuskelee näköjään autossa aivan tavallisen näköinen nelikymppinen mies joka vetää käteensä siellä. Jos tän ikäisen akan ahteri autoon kammetessa saa tuon äklötyksen autoonsa hieromaan itseään, niin kyllä se siellä kyttää nuoriakin aivan varmasti. Sain niin alkukantaisen kilarin tuolle mulkerolle, että siinä huutaessani unohdin katsoa rekkarin. Oli musta, mahdollisesti porrasperäinen, uudehko henkilöauto. Mulkerolla oli vaaleat, lyhyet hiukset ja oli taatusti suomalainen alkuperältään."

Tähän jatkoi toinen nainen: "Mä oon kans kerran vuosikausia sitten törmännyt tällaiseen. Aivan tavallisen näköinen perheenisä hakkas hanskaan minkä kerkesi Lahden Anttilan parkkiksella. Eikä ollut moksiskaan kun haavi auki sitä hölmistyneenä tuijotin kauppakasseja raahatessani. Näytti ihan siltä kuin hän olisi venannut perhettään kaupasta."

Mielipiteen sanoin siis kerran minäkin, vaikka voisin piilottaa itseni olemalla vaiti: "Katselin kerran Korkeasaaren apinahäkin takana äitiä kahden lapsen kanssa, jotka kaikki tirskuvat apinan onanoidessa katsoessaan ihmisiä aitauksen toisella puolen."

Seksuaalisuus on eläimille yksi luonnnollisimmista asioista ja vastaavasti ihmisille luonnoton tabu tai muuten salaista, jota ei voi muiden tieten edes oikein tirkistellä.

Itselleni on selvää, että naiseen ja miksei mieheenkin koskeminen seksi mielessä ei ole sopivaa ilman lupaa ja voi johtaa helposti raastupaan. Katsoa siis on saanut, muttei koskea. Silti ymmärtämättömyyttäni lisäävät mielipiteet, joiden mukaan nainen pukeutuu ja kulkee viettelevästi julkisella paikalla vain itseään varten. Kun olen mies ja näissä asioissa, jos en aivan hölmö, mutta varsin tumpelo, koen, ettei se pidä paikkaansa ja joku yrittää kusettaa minua ja muitakin. 

Noin 60 vuotta sitten meitä oli Bostonin tupakkatehdasta vastapäätä Linjan jengi noin 15-vuotiaita tyttöjä sekä poikia, joilla kaikilla lieni neitsyydet ja poikuudet tallella. Silloin tällöin iltasella Tuusulantietä kulki ohitsemme mielestämme vanha, ehkä kolmekymppinen nainen eestaas houkuttelevasti takapuoltaan keikutellen. Joskus hän pysähtyi kohdallemme rintojaan esiin työntäen ja kysyi silmää iskien: "Olisiko teistä jostakin mehiläiseksi, joka lähtisi kotiini kanssani pistämään minua?" Eihän meistä ollut, vaikka hän tulikin seuraavana yönä monen märkiin uniin, sillä aina joku ohikulkeva auto koppasi kyytiinsä meidän yhteisen, seksikkään naisemme. Samoihin aikoihin kuolattiin patjan alla olevasta Jallu-lehdestä lähes paljaita Tabe Sliorin rintoja tai ihailtiin uimapukunsa nauhoilla nänninsä peittänyttä Linnanmäen merenneitoa. 

Mutta takaisin kommenttiini. Pitkät tovit seurasin Korkeasaaren apina-aitauksen toisella puolella vaihtuvaa väkeä. Naisia, miehiä sekä lapsia, jotka välillä epätietoisina kyselivät vanhemmiltaan mitä te nauratte ja tirskutte? Vähän samaa ihmettelen yhä minäkin. Että miksi vanhemmista oli hauskaa, kun apina veti käteen katsoessaan äitiä kaltereiden takana, mutta jos sitä samaa tekee mies autonsa sisällä lasin takana parkkipaikalla, on siitä hauskuus kaukana?

Ei kommentteja: