Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 3. syyskuuta 2023

Joskus somessa saa mitä tilaa, vaikka tilatessaan ei tiennyt mitä tilasi

Neljännesvuosisata sitten Miss Suomeksi valittu Karita Tuomola, nykyisin Karita Tykkä ja kuka lie Petri Tykkä setvii nyt parisuhdesotkujaan iltapäivälehtien lisäksi somessa, Seiska-lehdessä ja ties missä. Somessa asian ruotimiseen Karita ei halunne juuri osallistua.

Lauantai-iltana Petri julkaisikin pitkän tekstin, jossa hän pahoittelee aiemman kirjoituksensa sävyä. Hän myös kirjoitti, ettei tarkoituksena ollut aiheuttaa Karitalle sellaista harmia, mitä nyt on muodostunut.

– Kyseinen tekemäni postaus oli siis todella suora, rankka ja se tuli suoraan sydämestäni, sillä olin torstaina todella hajalla.

Tykän mukaan hänellä ja Karitalla ”on edelleen aikamoiset näkemyserot useista eri asioista”, mutta koskevat erityisesti parisuhteen väitettyä kolmatta osapuolta.

Postauksissaan hän kertoo olleensa Karitan kanssa yhteydessä ja sanoo vaimonsa saaneen ikäviä viestejä aiheesta ja toivoo nyt, ettei Karitaa häirittäisi.

– Käsittelemme jatkossa näitä asioita somen ulkopuolella, joten toivoisin että hänet jätettäisiin nyt vihdoin rauhaan, sillä kukaan ei ansaitse saada tuollaisia viestejä, oli sitten tapahtunut mitä tahansa. 

Tämä lienee yksi elämäni tyhjänpäiväisimmistä blogeista. Ehkä pysähdyin siksi, että itsekin jaan paljon elämäni kipeyksiä ja henkilökohtaisia asioita somessa, usein blogieni kautta. Miksi niin teen, sitä en oikein tiedä itsekään. Kai osin siksi, että haluan jakaa kokemaani ja elämääni muille. Sieluani myös hoitaa, kun tunnen jonkun ymmärtävän sydämeni tuskaa ja toisaalta riipaisee välillä lähes käsin kosketeltava vahingonilo.

Luulen, että Petri Tykän julkisuusarvo ilman avioliittoa miss Suomen kanssa, olisi yhtä mitäänsanomaton kuin omani. Mies taisi olla jonkun urheilujuoman tai vastaavan maahantuoja. Hän on saanut julkisuuden vaimoltaan, joten nyt hän suutuspäissään ja loukkaantuneena purkaa somessa petetyn miehen tuntoja. Ensin siellä täällä elämöiden huomatakseen, että metsä ei vastaakaan aina kuten toivoisi.

Jos ja kun haluaa maksaa tuohtuneen pottuja pottuina tai parantaa mieltään julkisuudessa, se on vaarallinen terapeutti, sillä sitä ei voi hallita. Vaikka diktaattori kykenisi vaientamaan kansansa, jatkuu asian ruotiminen muissa maissa, vaikka lähettäisi miehiään ja naisiaankin hiljentämään toisinajattelijoita.

Tykkä kirjoitti, että he käsittelevät asiat jatkossa sosiaalisen median ulkopuolella. Hän kertoo, että hänen ensisijainen tarkoituksensa oli purkaa sydänsuruaan torstaisella kirjoituksellaan. Tämä on helppo omasta kokemuksesta uskoa.

Vaikka kirjoitukseni tuskin koskaan Petri silmiisi osuu, annan silti yhden neuvon. Julkisuus kertoo sinun sanoneen "ja saan sinut lopullisesti pois mielestäni jne....."

Mutta ei se kovin helposti noin mene, sillä tosi rakkautta ei voi haudata vihan alle ja pitää siellä kuin voimalla tosi pahoin loppuiän elämänhalun menettäneenä. Vaan rakkaus seuraa mukanasi. Ehkä hyväksi on yrittää saada Karitan lokerikko sydämessäsi siihen muotoon ja kokoon, että voit kantaa sitä mukanasi haikeana, ehkä surullisenakin, mutta rakkaana elämäsi osana.

Ei kommentteja: