Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 13. maaliskuuta 2023

Eilen minusta tuli miljonääri

Aihe: Onnittelut
Lähettäjä Fabook Add contact
Vastaus osoitteeseen Facebook Add contact
Päiväys Su 16:01
Facebook 1601 WILLOW ROAD MENLO PARK, CA 94025 www.facebook.com 

Hyvä Facebook-käyttäjä: Tämä on ilmoitus, että Facebook-tilisi sähköpostilla on voittanut 3 000 000 euron (kolmen miljoonan euron) rahapalkinnon vuoden 2023 Facebook-promootioon.

Kaikki osallistujat valittiin satunnaisesti maailmanlaajuisista Facebook-hakemistoista ja sinun Facebook-tilisi sähköpostilla ilmestyi järjestelmään onnekkaiden voittajien joukossa. Onnittelemme sinua siitä, että olet yksi valituista.

Maksut suoritetaan sinulle valtuutetun maksajapankkimme kautta. Olemme varmistaneet, että maksu maksetaan suoraan pankkitilillesi maassasi. Täten sinua kehotetaan lähettämään seuraavat tiedot vahvistusta ja maksua varten.

1. Koko nimi:
2. Maa:
3. Sukupuoli:
4. Yhteysosoite:
5. Puhelinnumero:
6. Siviilisääty:
7. Ammatti:
8. Yritys:
9. Ikä:

Onnittelut!! Taas kerran.

HUOMAUTUS!!! Turvallisuussyistä suosittelemme kaikkia voittajia pitämään nämä tiedot luottamuksellisina yleisöltä, kunnes vaatimuksesi on käsitelty ja sinun palkinto luovutetaan sinulle.

Tämä on osa suojausprotokollaamme, jotta vältetään kaksinkertaiset vaatimukset ja ohjelman perusteeton hyödyntäminen osallistumattomien tai epävirallisten henkilöiden toimesta.

TÄRKEÄÄ: Jos saat tämän viestin roskapostikansioosi, se johtuu verkkovirheestä, siirrä viesti postilaatikkoosi ja vastaa.

Presidentin kanslia Facebookin toimitusjohtaja