Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 25. huhtikuuta 2022

Kuka olet Rolf Rautiainen?

Kirjoitan joka päivä Elämän tähden blogeja, jotka julkaisen omilla sivuillani ja varsinkin Thaimaassa ollessani myös Jomtien Pattaya Beach avoimessa Facebook-ryhmässä.

Sieltä monelle on tullut tutuksi Rolf Rautiainen, joka tekee lyhyitä videoita "Arkista elämää Thaimaassa". Niitä hän jakaa muun muassa mainitussa ryhmässä. Liikkuvat kuvat ovat suosittuja ja mukavia palautteidenkin perusteella. Rofa kertoo niissä elämästään ja ilmiöistä Thaimaassa, paljon Roi Etistä, mutta myös muualta.

Olemme tunteneet toisemme jo kauan ja hänen selkänsä takana sanon häntä ystäväkseni. Tulisuutta ja kulmikkuutta meiltä löytyy molemmilta sen verran, että joskus emme ole mahtuneet samaan kaupunkiinkaan yhtä aikaa 😅.

Itse kerron sinusta nyt vain yhden asian. Olet melkoisen hyvä pelaamaan sulkapalloa ja toimiessani tapahtuman järjestäjänä haastoimme otteluun Lahden kaupunginjohtajanakin toimineen Tarmo Pipatin, joka oli Suomen Sulkapalloliiton puheenjohtaja. 

En muista paljonko oli ottelumaksu ja maksoiko sen vain häviäjä, mutta sen muistan, että kerätty summa lahjoitettiin Sininauhasäätiön tekemään työhön asunnottomien keskuudessa. Ehkä sinä muistat senkin kumpi ottelun voitti? 

Mutta kuka tai mikä on tämä mies oivien videoiden takana, jolla on sydän paikallaan? Mies, josta olisi tarinoita helposti kirjan verran. Kerro jotain itsestäsi, please. 

1 kommentti:

Rautiainen Rolf kirjoitti...

Tarmo Pipatti sai niin sanotusti köniinsä sulkapallossa ja joutui pulittamaan asunnottomien kassaan muistaakseni 300 €
Ei auttanut edes sulkapalloliiton toiminnanjohtajuus.
Minulle voitto ei ole tärkein, vaan ylivoimainen voitto.