Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 11. toukokuuta 2021

Väärien valintojen asiantuntija * 278

"Kaiken kannan mukanani" hyppäsi askeleen eteenpäin, kun menetin rosvoille keräämäni rahat. Jotta saisin jotain hätilanteen varalle, on karsittava lisää käyttötalouden ja arjen muitakin menoja myymällä jotakin. Joten ilokseni Thaimaassa hankkimalleni Harley Davidsonille joudun etsimään uuden kodin, sillä pelkästään sen vapaaehtoinen vakuutus on tuhannen euron luokkaa. Rakkaasta harrastuksesta en silti luovu, mutta edessä saattaa olla pyörän vuokraaminen Aasiassa ollessani. 

Vaikka usein synkän pilven takana on uusi synkkä pilvi, on siellä myös valoa. Väittäisin aina, vaikka se joskus lymyääkin monen mutkan ja kulman takana.

Näihin myyntiaikeisiini synkän pilven tuo Thaimaahan hiljattain avattu Harrikkatehdas, joka on pudottanut myös Jenkeissä valmistettujen, uusien sekä käytettyjen pyörien hintoja siellä lähes puolella. Näin kävi minunkin Black Tempest-värisen Sporsterini arvolle.

Päivin kanssa meillä on Suomessa myös hieno, niin ikään uutena hankittu, iso 300-kuutioinen Vespa skootteri. Sekin saanee nyt uuden kodin jostain, kuten viime kesänä Matkakotimmekin. 

Hopeareunuksen yhdelle synkälle pilvelle tekee se, että maahantuoja, mistä Harrikkani ostin, on valmis ostamaan sen takaisin. Toinen ajan kanssa mukava asia on, että omistan taas tarpeetonta entistä vähemmän, joten voin helpommin kantaa kaiken mukanani ja vapaammin suunnitella esimerkiksi tulevien talvien viettotapoja sekä -paikkoja.

Kaikkinensa valo tuikkii taas elämään lähes entisen lailla, joten tulevaa on mukava visioida menneisyyden muistelemisen rinnalla. Ehkä on aika avata joku uusi ovi elämässä, sillä käpertyjäksi minusta ei ole koskaan ollut. 


Ei kommentteja: