Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Tähän juttuun uskon täysin

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/221e5433-74b6-4020-9db0-86ec96fd7ef4
Nimittäin alkoholi auttoi minua samoihin ongelmiin.

Rentoutumisen huomasin jo vajaan viinipullollisen jälkeen. Unettomuuteenkin oli apua. Toisen pullon jälkeen uni tuli kummasti ja nukuin kuin tukki usein aamuun saakka. Lääkekäytössä se on myös oiva aine. Nukutun yön jälkeen aamupahoinvointi oli tipotiessään jo muutaman tujauksen jälkeen.

Vireyttäkin se lisäsi. Jos ei ollut mainittuja aamutujauksia kotona, lähdin niitä ilomielin hakemaan. Onneksi olemme saaneet lievempiä kohmelojuomia myös lähelle maitokauppoihin.

Muuhunkin lääkekäyttöön alkoholi on monella tavalla erinomainen aine. Esimerkiksi laihdutuslääkkeenä. Kun lopetin päivittäisen ja muunkin käytön vallan, painoin 54 kiloa. Nyt vuosikymmeniä myöhemmin painoa on lähes tuplaten.

Se myös vapautti arjessa. Pikku laitamyötäisessä tuli sanottua asioita, joita en ilman alkoholia olisi sanonut koskaan. En varsinkaan tai edes kaverille.

Rohkeutta erilaisiin suoritukseen alkoholi lisäsi myös. Ihme kun selvisin hengissä. Kerrankin lensin pikku-Fiatin tuulilasin läpi ja vain osa korvalehdestä irtosi.

Alkoholin päivittäisessä käytössä onkin paljon samoja puolia kuin jutun kannabiksen käytössä. Mutta on meillä tarinan naisen kanssa erojakin. Hän on narkomaani ja minä alkoholisti 😂😂😂.

Ei kommentteja: