Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 28. lokakuuta 2019

Khun Sa ja kristillinen hoitokoti

Eilen kävin kolmannen kerran tutustumassa otsikossa olevan huumeparonin entiseen valtakuntaan. Olen käynyt hänen työhuoneessaan ja makuuhuoneessaan, mutta myös tutustunut hänen tapaansa pitää kuria ja järjestystä.

Kuvassa on yksi, noin viisi metriä syvistä maakuopista, joissa minimirangaistus oli 2 viikkoa. Tarina kertoo, että toisella kerralla lähtikin sitten henki. Kun miehestä löytyy netistäkin paljon tietoa, en lähde niitä toistelemaan. Wikipedia kertoman löydät linkin takaa: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Khun_Sa

Sitten kävin toisessakin paikassa. Niin ikään kolmatta kertaa. Se on narkomaanien, 30-40 paikkainen kritillinen hoitokoti, josta ei askeettisuuta puutu. Sen on tietojeni mukaan perustanut hongkongilainen miljonääri, jonka poika olisi päässyt huumeista irti.

Paikka on lähes tiettömän taipaleen takana viidakossa, vuorten ympäröimässä laaksossa. Kuvassa yksi asuinhuoneista, jotka ovat kaikkea muuta kuin yhden hengen ilmastoituja swiittejä.

Tämä paikka on yksi niistä, jonne annan joka kerta jotain yhteiskuntavastuustani. Pikkuisen, mutta taatusti sydämestäni rahaa hoitokodin arkeen.

Jos saan tekniikan toimimaan, julkaisen seuraavana blogissa jokusen kuvan molemmista paikoista.

Ei kommentteja: