Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Blogi, joka ei sovellu tiukkapipoille

jormas: Tämä päivä on hilluttu Phnom Penhissä, Kambodžan pääkaupungissa. Jossa Wikipedia väittää olevan alle 2 miljoonaa asukasta. Tätä epäilen ja uskon väkeä olevan paljon enemmän.

Heti aamu-uinnin ja hotellin aamupalan jälkeen otimme paikallisen tuk tukin kulkuvälineeksi. Jotka ovat kunnon puiset vankkurit, joita vetää usein perässään skootterimallinen kevytmoottoripyörä.

Ensimmäinen kohde oli Venäläinen Tori eli Russian Market eli Tuol Tompoung Market. Paljon tavaraa, mutta ei yhtään venäläistä rompetta eikä elävää venäläistä. Joidenkin suomalaisten unelmapaikka tältä osin siis.

Siellä aikamme kierreltyämme siirryimme Central Markettiin, joka oli vieläkin suurempi. Sieltä ostelimme yhtä jos toista pientä, mutta myös jotain, jonka johdosta otsikon varoituksen sana. Joka siis täsmennyttynä tarkoittaa niitä tiukkapipoisia kristittyjä, jotka muutenkin ovat sanoneet tulevaisuuden osoitteekseni kuumemman osaston.

Vedessä ei outokumpu haittaa
Minulle ovat nimittäin jonkun kerran thaimaalaiset, sekä miehet että naiset sanoneet, että pumpui. Ajattelen sen tarkoittavan outokumpuani eli hieman yli äyräiden kasvanutta vatsaani. Jotkut rohkeat ovat lisäksi kysyneet, että olenko raskaana.

Olen vastannut, että kyllä vain, kaksoset ovat tulossa ja luulen, että tulossa on kaksi ladyboyta. Hauska vastaus kuulijan mielestä tai sitten nauravat kohteliaisuuttaan.

Tänään markkinoilla varauduin kutenkin tilanteeseen ja mahdolliseen yllätykseen, joten ostin musliminaisen housut, joissa on haarojen välissä kunnon tila siltä varalta, jos maailmaan on tulossa niin sanotusti syöksysynnytyksellä Muhammedin lapsi. Pussi on kuulemna sitä varten, ettei lapsi putoa saastuneeseen maahan. Joten punttienkin päässä on tiukat kuminauhat tai lahkeet ovat muuten vaan tilanteeseen sopivat. Housut istuvat oikein hyvin myös Harley Davidson muotiini.

Ei kommentteja: