Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Blogistin epävarma maailma

jormas: Jos en saa tätä tänään aikaiseksi, teen sen huomenna. Tähtien asento sanoi nimittäin aamulla, että mene Neljän kuninkaan saunaan ja altaalle. Illalla taas menen ravintola Helmeen pitämään tietokilpailun.

Mutta nyt näyttikin jäävän sopiva luppoaika blogille. Joten tässä jotain, vaikkei asiaa ole lainkaan.

Sen verran mutkien takana on Neljän kuninkaan saunapaikka, etten hevin sinne osaisi ilman apuvälineitä. Oikein mukava ja siisti kokonaisuus, jossa tulee varmaankin käytyä myös päiviksen kanssa.

Kuvan kuitin mukainen, pieni elintarvikekauppa on jossakin matkan varrella, jonne sinnekään en ilman apuja osaisi. Juusto, jota ainakin myydään australialasena on mielestäni halpaa ja hyvin minun makuuni istuvaa. Ja koska näin on, on se satavarmasti epäterveellistä. Sanoisin, että ainakin rasvamääränsä puolesta. Kauppa on jotenkin harvojen tiedossa, sillä en ole koskaan kuullut kenenkään suomalaisen sanovan siitä sanaakaan.

Mutta sitten siihen illan tietokilpailuun, jonka lupasin pitää ravintola Helmen pyynnöstä ruokapalkalla. Joka onkin oiva korvaus kaltaiselleni elämän leppoistajalle.

Kokemusta moisesta tehtävästä olen hankkinut kelpo määrän Sininauhaliiton vuosittaisilla Syysrasteilla yli kymmenen vuoden ajalta.

Silti hieman jännitän, sillä ainoan totuuden vankeja on usein siellä missä on kourallinen suomalaisia. Joten katsotaan kuinka väännetään vastauksista, koska näissä kisoissa ei tarvitse olla selvinpäin.

Mielenkiintoinen aasinsilta tuleekin siitä, etten päihdetyötä tekevän Sininauhaliiton päivillä, olisi voinut kuvitellakaan pitäväni joskus tietokilpailuja, joissa palkintoina on vain viinaa.

Tässä Helmen sivulta info kyseisestä kisasta:Ei kommentteja: