Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Thaimaa edelleen

jormas: Jo monen vuoden ajan on tullut kirjoitettua Thaimaasta enemmän, kun siellä olemme. Joskus reissuja on ollut kaksi ellei peräti kolme vuodessa. Kukin kestoltaan vähintään kuukauden. Tällä sekä edelliskerralla reissun kesto on peräti puolisen vuotta.

Mukava oli tulla tälläkin kerralla, sillä onnetar suosi meitä lentokoneessa runsaalla jalkatilalla ilman erillistä varausta. Myötämäki vaan jatkui, kun lähes aina jatkamme reippaan sadan kilometrin matkan lentokentältä puoli-ilmaisella linja-autolla. Jonka aikataulu ja istumapaikat sopivat meille tällä kertaa täydellisesti. Joskus on pitänyt odotella parikin tuntia, kun ei passannut vuorot tai bussi oli buukattu täyteen.

SevenSeasin portilla ei ollut tälläkään kerralla tuttua vartiomiestä saati -firmaa, joka tuntuukin vaihtuvat varsin vilkkaasti. Mutta ystävällisyyttä sen sijaan riitti uudellakin turvallisuutemme ja yöuniemme vaalijalla.
Sen sijaan Seven Elevenin yhteisökoirista ainakin suurin osa oli tallella tuttuine hännän huiskutuksineen.

Bahtin vaakakin oli entisellään, joka ilmoitti minulle tylyt lukemat. 101,6 kg ennen päiväruokaa. Joten siinä on puolen vuoden jobin raamit. Nimittäin maaliskuussa sama vaaka tulee näyttämään kasilla alkavan luvun. Siihen mennään joka aamuisen, jonkun kilometrin kävelylenkin kautta.

Länsiruokaakaan en syö kuin noin kerran viikossa. Elinpäivien ja laadun lisäämisprojekti on itselleni varsin mieluinen, joskin kurinalainen sessio
 On mukava huomata kuinka puolen vuoden aikana olo paranee ja askel kevenee.

Ei kommentteja: