Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 19. lokakuuta 2018

Luonnikasta matkantekoa

jormas: Tiedättehän luonnikkaan? Luannikas on raumankielinen sana, jonka suomenkieliset ovat varastaneet ja muuttaneet sen sanaksi luonnikas. Nykysuomen sanakirjan mukaan luonnikas on luonnostaan sopiva, sovelias, käypä ja niin edelleen.

Jotain tällaista on meillä ollut matkanteko ei minnekään. Eilen tosiaan olimme Cha Amissa yötä aivan rannalla. Vain katu oli välissä. Tämän päivän ajomatka olikin sitten ruhtinaalliset puoli tuntia.

Hua Hinissa piti tovin etsiä paikallisten suomalaisten tukikohtaa, jota taitavat kutsua Varikoksi. Sinne pölähdimme suoraan thaikielen oppitunnille, jossa innostuneita oppilaita oli päälle tusinan. Jomtien-Pattayan terveiset menivät mukanamme, jotka otettiinkin vastaan ylipursuavan ystävällisesti. Kuten tietty meidätkin.

Mukanamme paluumatkalla tulee takaisin nippu yhtä raikkaita terveisiä lahden toiselle puolelle. Jahka sinne joskus saavumme.

Hyvinkin on mahdollista, että huomenna lähdemme takaisin emmekä jatkakaan esimerkiksi Phuketiin. Ensi perjantaina tarjoamme nimittäin Sydäninfarktini vuosipäivän lounaan ravintola Helmessä. Ajattelen, että juhlakalun on syytä olla paikalla.

Hieno ja todella kiireetön reissu tähän saakka.

Ei kommentteja: