Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 25. helmikuuta 2016

Matkalla kohti kotia

päivis: Viljelimme aikoinaan sanontaa, että koti on korvien välissä. Siihen aikaan näin usein olikin. Elämä oli hyvin työntäyteistä ja matkallakin olimme usein. Nyt ovat työt jääneet vähemmälle, mutta matkalla oloa taitaa olla jopa entistä enemmän. Ainakin kaukomatkailua.

Hauskoja nimiä näkee silloin tällöin
eri puolilla maailmaa.
Nyt koteja on mahdollisten korvien välin lisäksi Thaimaassa, Tuusulassa ja välillä Laukaassakin. Ellei sitten jopa toisinaan Matkakodissa. Sillä varmaan viimeistään kesällä tulee taas oleiltua jonkin verran Meri-Teijon Mathildedalissa, josta Elämän tähden ry hankki ehkä Suomen pienimmän tontin.

Kirjoitelen tätä välilaskun aikana Moskovan kentällä, josta löytyi vaivatta langaton - ja toimiva - nettiyhteys. Hyödynnän nyt sitä edes sen hetken, että kirjaan tänne muutaman lauseen. Sisäinen kello tosin näyttää jo kello kymmentä, joka thaimaalaiselämässämme tarkoittaa hyvinkin myöhäistä nukkumaanmenoaikaa. Tai ehkä vielä ei muuten väsyttäisi, mutta takana on kuitenkin lento Bangkokista Moskovaan. Siitä Jorma onkin kirjoittanut jatkaessaan eilen huonojen yhteyksien vuoksi kesken jäänyttä blogiaan.

Laitan tähän vielä pari valokuvaa eiliseltä Bangkokin-pyrähdykseltä ja toisen täältä Moskovan lentokentältä. Kahvilasta otettu kuva molemmissa. Bangkokissa meidät johdatti pienehkössä ostoskeskuksessa olevaan kahvilaan janojuomalle kahvilan suomalaisittain erikoiselta vaikuttanut nimi kerrosten nimikyltissä. Ihan pakko oli mennä katsomaan, oliko kyseessä tosiaan kahvila.

Moskovan kentän kahvilassa ei ole mitään muuta erikoista kuin että se on Moskovassa. Kunhan kuvasin.

Ei kommentteja: