Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 20. kesäkuuta 2015

Viisi vuotta blogia

jormas: Olemme päiviksen kanssa pitäneet blogia nyt yli viisi vuotta. Käytännössä kirjoitamme vuoropäivin joka päivä, joten kirjoituksia on melkoinen määrä. Vain silloin on teksti jäänyt julkaisematta, kun olemme olleet jossain, missä ei ole ollut mitään julkaisemiseen tarvittavaa yhteyttä.

Melkein koko ajan on blogiosoitteemme ollut nykyinen, mutta ei aivan. Ensimmäiset tekstit julkaistiin osoitteessa: http://in105.vuodatus.net/, josta niitä voi lukea edelleenkin. Tosin voi olla, että vieläkin varhaisempia blogikirjoituksiamme löytyy jostakin.

Nykyisillä sivuillamme on myös jonkinlainen tilasto, jota tulee silloin tällöin seurattua. Jotain virhettä tai muuta käsitykseni ulkopuolella olevaa tilastossa kuitenkin on, sillä esimerkiksi Ruotsia ei siitä löydy. Kuitenkin siellä ja muissakin Pohjoismaissa sekä Virossa meillä on varmasti lukijoita.

Blogia kirjoitamme ensi sijassa itsellemme muistoksi päiväkirjan tapaan. Mutta jokaisesta lukijasta ja varsinkin kommentista olemme kovasti kiitollisia. Palautteet saati keskustelu jostakin aiheesta on kuitenkin harvinaista herkkua.

Silloin tällöin ja itse asiassa aika useinkin tulee linkitettyä kirjoitus Facebook-sivuillemme: https://www.facebook.com/jormasoini.paivistranden, jonne sinnekin voisi palautteen antaa, vaikka kirjoitus ei siellä olisikaan edes linkitettynä. Varsinaiset kotisivutkin meillä tai oikeammin yhdistyksellämme on, jonne on kerätty aika paljon enemmän ajatonta tietoa: http://www.elamantahden.fi/.

Ei kommentteja: