Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 21. marraskuuta 2013

Sateenkaarilippu

jormas: Viime reissulla keräilimme uima-altaiden epävirallisia käyttöoikeuksia ja niitä meillä olikin omiin tarpeisiin vallan riittävästi. Nyt kyseinen harrastus on jäänyt vähemmälle, mutta jotain on tilalle tullut. Olemme tutustuneet rantatuolipaikkoihin, joissa suomalaiset kokoontuvat auringon palvonnan lisäksi keskustelemaan meille tärkeistä asioista. Lakot ovat yksi suosittu aihe, mutta kyllä kielteisistä aiheista ylivoimainen taitaa olla Finnair. En sitä oikeastaan ihmettele, sillä siitä on hyvin harvoin ollut julkisuudessa juuri mitään myönteistä sanottavaa.

Täällä on monia Suomessakin tuttuja taloja
Tutuiksi meille on tullut aiemminkin mainitsemani Lemminkäisten ranta, rantaparlamentti eli raittiiden ranta ja niin sanottu kolmekolmonen. Tutustumatta on ainakin savolaisten ranta ynnä yksi toinen, jonka aiomme ottaa tänään ohjelmaan. Kyseinen rantatuolipaikka on nimittäin jakanut ainakin puheissa suomalaisia kahteen joukkoon. Suomen lippujen vieressä nimittäin liehuu sateenkaarilippu, joka on merkki vähintään suvaitsevaisuudesta sukupuolisesti eri tavalla suuntautuneita ihmisiä kohtaan. Kansanomaisemmin taidetaan puhua homojen rannasta. Sinne siis suuntaamme tänään. Palaan aiheeseen, jos katson siihen olevan aihetta. Se tulkoon mainituksi, että lähes maankuulu suvaitsevaisuuteni yltää kyllä kattamaan tasa-arvon tämänkin osa-alueen.

Mutta kyllä meillä allasosastonkin keräilyrintamalla tapahtuu uutta. View Talay 7, jonka kuvia kelpaa katsella (aukeavaa kuvasarjaa kannattaa ehkä klikata pari kertaa): http://www.booking.com/hotel/th/view-talay-7-jomtien-beach-condominium.fi.html?aid=311095;label=view-talay-7-jomtien-beach-condominium-00KyUM_w2L3gPIxWD3C0DQS28333333389%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg;sid=66cf87d19fcb65e7e9d31880960d2a08;dcid=1;srfid=8f49799ec5cecc5f8ac68e9a867d26892fc4c3ebX1, ja jonka allasta olemme käyttäneet, on aivan Siaminlahden rannassa. Rannalta on portti allasalueelle, mutta se on lukittu. Eilen saimme sähköisen avaimen porttiin, jonka senkin tulemme tämän päivän kävelylenkillä testaamaan. Altaalle toki olemme päässeet aiemminkin, mutta on pitänyt hieman kiertää.

Ei kommentteja: