Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 31. elokuuta 2013

Kannabis se on

päivis: Sosiaalikontin nurkalla kasvava pieni kasvi on kannabis - on vaikka voissa paistais. Joku oli ystävällisesti ehdottanut sen olevan jokin rusokkilajeista, mutta googlettamalla löytyneet rusokin kuvat eivät kuitenkaan vastanneet meidän kasviamme.

Aika kovan kohtelun tuo oletettu kannabis on saanut, sillä Niilon remmi ylettyy nyt niin pitkälle, että se osuu joka kerta kasviin, kun Niilo käy kyttäämässä mahdollisesti kontin alla lymyäviä kaneja. Siis aika usein.

Auringonkukat ovat jo kukintansa kukkineet. Osin syynä ovat kanit, jotka ovat jyystäneet niiden varret poikki, syöneet kaiken niille maistuvan, muun muassa kukkien terälehdet. Tänään huomasin, että tiaisille maistuivat kaneilta syömättä jääneet siemenet.

Joku kato täällä on käynyt. Kaneja ei näy pihassa montaakaan, eikä varsinkaan pikkukaneja. Mihin lie ovat hävinneet sinä aikana, kun olimme pari päivää pois.

Eilen palattuamme Merikonttikodissa tuntui olevan vähän viileämpää kuin lähtiessämme. Aamulla sisälämpömittari näytti vähän päälle 20 astetta, joten se oli riittävän hyvä syy polttaa pesällinen puita takassa. Ensimmäiset puut täällä Jokilaaksossa. Ja eipä mennyt kuin hetki, niin kodissa oli jo vähän liiankin lämmin.

Ei kommentteja: