Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Koiramorsiamia Niilolle ja muuta vähemmän tärkeää

jormas: Tämän päivän blogikuvissa esittelen pari osaomistuskoira Niilon morsianehdokasta messuilta. Niiden ihmisomistajat ovat muuten varsin mielissään, sillä Merikonttikotimme lienee ainut talo messuilla, jonne koirilla ei ole porttikieltoa.

Tänään oli messuilla Duokodissa varmasti neljä tuntia yksi valokuvaaja, joka kuvasi ja kuvasi joka ikisen esineen ja yksityskohdan. Viimein häneltä kysäisimme, vaikka jo ennen sitä arvasinkin, että mistä tulee kuvaajat kuin kotiinsa eivätkä paljon kysele. Tässä kuitenkin vastaus: Russian Magazine. Oli tai ei, julkaisu tuskin tulee käsiimme, jos sellaista edes on, sillä monenlaista idea- ja ajatusvarasta on Merikonttikodissamme käynyt. Mutta se ei meitä haittaa, sillä me kauppaamme ensisijaisesti vain ajatusta, jotta uusi asumismuoto rantautuisi muiden EU-maiden lisäksi myös Suomeen.

Kotimme  eristystekniikasta on tullut käytyä eräskin keskustelu. Muistan oikein hyvin, kun rakennusvaiheessa pohdimme, että tulisiko seiniin laittaa SPU-eriste ilmaraolla teräspintaan vai ruiskuttaa siihen suoraan uretaani. Itse kannatin uretaanin ruiskutusta, mutta jäin sen ajatuksen kanssa yksin. Onneksi näin kävi, sillä nyt on messuilla selvinnyt uretaaniruiskutuksen mahdollinen ongelma. Sitä markkinoivat sanoivat moneen kertaan, että aivan varmasti kosteus ei tule uretaanikerroksen läpi asuntoon sisälle. Tämän uskoinkin, sillä sama viesti tuli monesta suusta. Jokin silti häiritsi ja heräsin ongelman vuoksi parikin kertaa, sillä ratkaisematon asia on minulle tullut aiemminkin uniini. Vaikka kosteus ei tule sisään, on se silti seinän välissä olemassa, jos se ei tavalla tai toisella kuiva pois. Ja tässä tapauksessa, jos se ei kuiva, se alkaakin ruostuttaa kontin seinää sisältä ulospäin, sillä vain ulkokuori on maalattu tiedä millä kiinalaisella myrkkymaalilla, joista ei edes Tikkurilan väritehtaan laboratorio saanut täyttä varmuutta.

Semmonenkin yksityiskohta selvisi jokunen päivä sitten, että tupakoitsijat tuntuvat joutuvat aina vaan ahtaammalle ja ahtaammalle. Messualueella ei nimittäin myydä ollenkaan tupakkatuotteita.

Ei kommentteja: