Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Asuntomessut, lipposet ja muu kenkämuoti

jormas: Tänään oli messujen vilkkain päivä, vaikka aamu näyttikin hiljaiselta. Ehkä tämän päivän VIP-pariskunta oli Päivi ja Paavo Lipponen, jotka olivatkin aidon kiinnostuneita Duokodista. Koska Paavon tapaan omankin vaimoni nimi on Päivi, olin jo kauan sitten päättänyt mitä sanon Paavolle, kun hänet joskus näen. Tänään oli se päivä ja sanoin Päivi Lipposelle, että Paavo on kanssani yhdestä asiasta aivan samaa mieltä, vaikka hän ei vielä tiedäkään sitä. Molemmat katsoivat minua jatkoa odottaen, joten jatkoin. "Nimittäin koska minunkin vaimoni on Päivi, käytän silloin tällöin sanontaa, että päivien päästä löysin viimein totuuden." Pariskunta oli samaa mieltä. Meinasin vielä jatkaa....ja molemmilla on silloin tällöin jaloissaan lipposet.

päivis lähdössä messuille
esittelemään kenkämuotia
Myönteisin tapahtuma taas oli, kun tapasimme naisyrittäjän, joka oli sielunsa lähes myynyt Merikonttikodille. Lisäksi hän on blogimme innokas lukija. Hän totesi oikein mukavan keskustelun lomassa, että hänellä on kotonaan maitotölkeistä tehty konttikoti, joka taisi olla osin sisustettukin. Kun tällaisia helmiä sattuu tielle, niin se kannustaa pitämään hanketta esillä ja myös kirjoittamaan blogia. Joten kiitos vielä kerran tapaamisesta sinne jonnekin. Ennemmin tai myöhemmin teillä on oma Merikonttikoti.

Mukava palaute tuli silläkin tavalla, kun messualueen toiselta puolelta pölähti siellä olevan omakotitalon esittelijät Duokodin tupaan saatesanoinaan, että oli pakko tulla katsomaan mikä on Merikonttikoti, kun kaikki puhuvat siitä.

Koskaan työhistoriani aikana en ole ollut mukana vastaavassa hankkeessa, joka kiinnostaa sekä yleisöä että tiedotusvälineitä tällä tavalla. Palaute on ollut kertakaikkisen myönteistä, vaikka jättäisi pois kohteliaisuuslisänkin. On pakko uskoa, että olemme löytäneet jotain, joka on todella kiinnostavaa ja uutta Suomessa. Tästä on mukava jatkaa, vaikka kuukauden jokapäiväinen jobi onkin messuilla henkisesti melkoisen haastava.

Ei kommentteja: